2777
2789

چیکار میکنین ک قرمه سبزی خیلی جا میفته و خوشمزه میشه من خودم گذاشتن مثلا برا شام از ساعت 2یا3 میزارم بار خوشمزه میشه ها همه میگن ولی دوستدارم بدونم شما ها دیگه چیکار میکنین برا قرمه سبزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بیشتر بپزه خوشمزه تر میشه

ترکیب سبزی هم خیلی مهمه که بلد نیستم

گوشت و قلمه داشته باشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مرحله اخر خیلی کم پودر شنبلیله خشک مثل نعناع داغ درست می کنم روی خورشت می ریزم البته خیلی کم چون تلخ می کنه و دیگه اینکه داخل لیمو عمانی رو استفاده می کنم چون خود لیمو همه روغن غذا رو جذب می کنه ظاهر خورشت جالب نمی شه

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭

تفت دادن سبزی در حدیکه سیاه شه.ویتامین نداره دیگ ولی رنگ و مزه داره.

زردچوبه هم نزن. نوک قاشق رب سرخ کن باپباز داغ.

البته من میزارم گوشتو لوبیا جدانیم پزشه.بعد تو ظرف جدا سبزی تفت میدم سرخ میکنم بعد پیاز میریزم توش سرخ شه باسبزیا بعد رب میزنم بعد همه رو میریزم تو لوبیا و گوشتا،سه ساعت بعدم اماده