2777
2789

دخترم دوسه روزه اصن شیر نمیخوره ..پستونک  کلا نمیگیره سینه خودمم کم‌میخوره..اصلا انگار گشنش نمیشه تو خوابم بهش میدم نمیخوره..اصلا تقاضا نمیکنه ک گشنمه هر چن ساعت ک باشه..کسی اینطوری بوده تورو خدا بگین ..نمیدونم چیکارش کنم خستم کرده‌..همش شیر میزنم نمیخوره میریزم ..امروزم ساعت ۵نیم صب بزور تو خواب پستونگ گرفت بهش دادم دوشماره نخورد تا ۱۲ دیگه خودم با قطره چکون بهش دادم😶😣😥خستم کزده..کسی بچش اینطوری بوده

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهانش رو کامل نگاه کن ببین آفت یا برفک نزده. 

چجوریه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

دختر خاله منم دقیقا این جوری بود دکتر تشخیص داد فکش ضعیفه و توانایی مکیدن نداره البته یکمی بزرگ شه حالش خوب میشه درستم گفته بود الان خالش خوبه 

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
دختر خاله منم دقیقا این جوری بود دکتر تشخیص داد فکش ضعیفه و توانایی مکیدن نداره البته یکمی بزرگ شه ح ...

البته رفلکس معده هم داشت😁

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
گرچه رفلاکس از ۳ماه شروع میشه ولی این علائم میتونه از رفلاکس پنهان باشه حتی الان

شربت امپرازول بهش میدم..دیگه نمیدونم

شدید تره که شربت فایده داشته باشه من رژیم غذایی رو باید مطلق رعایت میکردم دارو تنها اثر نداشت ببرش ...

چی نمیخوردی

چی نمیخوردی

لبنیات و هرچی لبنیات داره گوشت گاو

ادویه جات حتی یه ذره فلفل

تخم مرغ هم پسر من خوب نبود براش

قهوه کاکائو چای

مواد بازاری کنسرو غذای بیرون 

پرتقال هندونه کیوی ......از میوه فقط سیب گلابی موز میخوردم .....