2777
2789
عنوان

مگ میشه براش نمرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 83 پست
خواهش عزیزم  خدا  صبر زیاد و توان  زیاد بهت  بده و به حق این ماه بزرگ شفای بیمار ...

ممنونم دوستم 

مرسی ازت انشالله توکل بخدا 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

فدات عزیزم انشالله

يه پيج موقع سحر لايو مستقيم ميزاره از حرم امام حسين 

من حتما حتما دخترتونو دعا ميكنم 

انشالله خدا بهش به زودي سلامتي بده و ارامش به شما مادر عزيزش  ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه پيج موقع سحر لايو مستقيم ميزاره از حرم امام حسين  من حتما حتما دخترتونو دعا ميكنم  ان ...

ممنونم عزیزم

انشالله خدا به حق امام حسین دخترم رو بهم ببخشه

نذر کردم اگر راه کربلا باز شد حتما ببرمش و کفش زائرهای آقا رو پاک کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

خدا نکنه عزیزم ببخش که ناراحتت کردم توکلم بخداست من خودم پرستارم هیچ وقت هیچ وقت ن برای امتحان ن ...

خواهشمندم گلم الهی که زودتر خوب شه بچه اذیت نشه تا حال دل شما هم خوب بشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
خدا نکنه عزیزم ببخش که ناراحتت کردم توکلم بخداست من خودم پرستارم هیچ وقت هیچ وقت ن برای امتحان ن ...

دقیقااا عین من همش از مباحث سرطان فراری بودم اصلا نمیخواستم چیزیو بدونم تو بخش سرطانیا نمیرفتم اما نامزدم الان تومور مغزی داره ..واقعا از هر چی بترسیم خدا سرمون میاره ...من دلم اینقد نازکه اگه یکی درد میکشید اشک میرختم براش اما..😭😭

دقیقااا عین من همش از مباحث سرطان فراری بودم اصلا نمیخواستم چیزیو بدونم تو بخش سرطانیا نمیرفتم اما ن ...

عزیزم واقعا همینه انشالله ک خوب میشه توکلت بخدا باشه

درست میشه

الهی من دورت بگردم خانم کوچولووو 

خدا به حق فرق شکافته علی این دخترو نجات بده بمیرم الهی براش

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
دلم خیلی گرفت ان شالله به حق شش ماهه ی کربلا خدا شفاش بده

ممنونم دوستم انشالله