سلام دوستان من ۱ماه و ۲ روزه جراحی کردم بخاطر قوز بینی که عینک اینجاد کرده بود متاسفانه احساس میکنم نوک بینیم به سمت راست کجه و نیم رخ هام باهم متفاوته پره سمت چپ بزرگتره و گوشتش هم کلفت تره انگار به دکتر گفتم میگن ورمه کسی تجربه مشابه داشته؟آیا درس میشه؟من خیلی نگرانم و حالم گرفته
هرچقد بیشتر فک کنی بدتر اعصابت خورد میشه زمان بده چسبتو دقیق و محکم بزن اول ی طرف چسبو بچسبون بعد بکش به اون سمتی ک باید بره تا نوکش صاف بشه بزن خیلی تاثیر داره اگه ماه های اولت باشه
هرچقد بیشتر فک کنی بدتر اعصابت خورد میشه زمان بده چسبتو دقیق و محکم بزن اول ی طرف چسبو بچسبون بعد بک ...
خدا به دلت آرامش بده عزیزم من تیر عمل کردم.الان ۴ ماه نشده هنوز.فقط امید دارم همش میگم خدایاا غلط کردم غلط کردم خوب بشم فرمش کجیش بره.به ترمیم نکشم ولله دیگه سمت زیبایی نمیرم ولله خدایا غلط کردم عزیز جان ممنونتم در هر حال یا شکایت میکنم ازش.یا ترمیم .نمیدونم امیدوارم هیچ کدومشون پیش نیاد
ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند. تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک
برا من از زیر خوبه و صافه از روبرو و از بالا نوکش انحراف داره ، روی سوراخ های بینیمم تاثیر گذاشته غی ...
نخ زیرش مزخرف.سوراخ هاش یکی خوابیده یکی بازه.خیلی استرس دارم امید به خداوند من که دیگه برای بار ۵۰ غلط کردم خدا دیگه سمت زیبایی نمرم عمل کنم فقط ورمش بره واقعا ورم باشه به ترمیم نکشم
ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند. تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک
نخ زیرش مزخرف.سوراخ هاش یکی خوابیده یکی بازه.خیلی استرس دارم امید به خداوند من که دیگه برای بار ۵۰ غ ...
اگه بینیت گوشتی بوده مطمئن باش درست میشه و ورمش تا یک سال از بین میره ، عمل بینی بدیش اینه باید صبر ایوب داشته باشی .انحراف تیغه بینی ممکنه درست نشه ولی کجی نوک بینی ورمه
سلام منم سه روزه عمل کردم بینیم ب سمت چپ کجه وپره سمت راستیم بزرگتروکلفت تره افسرده شدم
۳روز؟دختر خیلی زوده😂✋
فعلا خیلی زوده برا افسردگی بینی من الان خیلی خیلی بهتره اصلا محسوس نیست درکت میکنم ولی ۳ روز خیلی زوده عزیزم حداقل ۲ماه صبرکن من الان ۷ ماه و ۸روزه عمل کردم الان عکسای دوماه بعد عملو نگا میکنم بینیم خیلی باد داره نسبت به الان