2777
2789
عنوان

کج شدن نوک بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 73330 بازدید | 76 پست
۳روز؟دختر خیلی زوده😂✋ فعلا خیلی زوده برا افسردگی بینی من الان خیلی خیلی بهتره اصلا محسوس نیست درکت ...

پس ازشما خوب شد خیلی بهترشد؟چون منم بینیم استخونیه همه میگن ورمه ولی خب کسیوندیده بودم اینجکری باشه بینیشون گنده بوده ولی کج نبوده

پس ازشما خوب شد خیلی بهترشد؟چون منم بینیم استخونیه همه میگن ورمه ولی خب کسیوندیده بودم اینجکری باشه ...

آره بابا الان بینیم خوبه دیگه بخوام برم جایی خیلی خوشگل باشه شب قبلش چسب میزنم خیلی خوبتر میشه ولی همینجوریشم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا الان بینیم خوبه دیگه بخوام برم جایی خیلی خوشگل باشه شب قبلش چسب میزنم خیلی خوبتر میشه ولی ه ...

سلام میشه عکس بینیتو ببینم،منم عمل کردم دکتر گفت سه ماه بگذره ۷۰درصد باد بینیت میخوابه ولی خیلی کم تغییر کرده،احساس میکنم بزگره

توام بینیت بعد سه ماه کوچیک تر شد؟

لطفا فقط عکس بینیتو بفرست بعد پاک کن ممنون

ببین 6 ماه باید حداقل صبر کنی شاید ورم باشه ولی من بعید می دونم ....من پیشض دکتر لیلا ملکی بینی مو عمل کردم الان نزذدیک دوماه وای همچنین چیزی ندیدم تو بینیم شاید من توجخ نمی کنم نمی دونم

من بلد نیستم عزیزم بگو چجوریه بفرستم

سلام عزيزم

اميدوارم پياممو ببيني و جواب بدي

من دوماهه بينيمو عمل كردم دقيقاااااا شبيه عكس اوايل عمل شماس بينيم به سمت راست متمايله و سوراخاي بينيمم دقيقا مثل شماس ميخواستم ببينم شما بعد اين مدت ك گذشته از عملت بهتر شده؟؟ اميد داشته باشم؟؟؟ بينيت هنوزم كجه؟؟😔

سلام عزيزم اميدوارم پياممو ببيني و جواب بدي من دوماهه بينيمو عمل كردم دقيقاااااا شبيه عكس اوايل عم ...

سلام عزیزم بله برای من درست شده شکرخدا نگران نباش چسبتو سفت بزن درست میشه

ممنون كه جواب دادي عزيزم يكم اميدوار شدم

به من گفت دوماه گذشته از عمل بينيت ديگه نياز نيست چسب بزني اما من همچنان ميزنم كه صاف بشه😔

سلام عزیزم خوبین؟اون نوک بینیتون که اوایل عمل تپل بود درست شد؟میشه الان یه عکس از همون زاویه پایین بفرستید من مقایسه کنم؟خیلی حالم بده ۱۹ روزه عمل کردم نوک بینیم به شدت بزرگ شده درصورتی که قبلش استخونی و کوچیک بود

وقتی میرم مطب بینی همه اونایی که بامن عمل کردن کوچیک و قلمی شده دلم پر غصه است میخوام مقایسه کنم ببینم برای شما چقدر تغییر کرده بعد چند ماه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...

سلام خانمی من تیغه بینیم کاملا صاف اما نوک بینیم مایل به راسته خیلی کم با دقت دیده میشه دوماه عمل کردم بهتر میشه شما چکا  کردید تو چسب زدن نوک بینی بکشم ب سمت مخالف؟

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید 
چرا متاسفانه روبرم خیلی تابلو شده جرات نمیکنم چسب بردارم پایین بود باز قابل تامل بود یعنی دکتر محمد ...

عزیزم بینیت درست شد؟ دکتر نجفی که خیلی معروفه تو اینستا:/

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)