سلام دوستان من ۱ماه و ۲ روزه جراحی کردم بخاطر قوز بینی که عینک اینجاد کرده بود متاسفانه احساس میکنم نوک بینیم به سمت راست کجه و نیم رخ هام باهم متفاوته پره سمت چپ بزرگتره و گوشتش هم کلفت تره انگار به دکتر گفتم میگن ورمه کسی تجربه مشابه داشته؟آیا درس میشه؟من خیلی نگرانم و حالم گرفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوستان منم حدوداً هفت ماه عمل کردم یک ماه پیش بخاطرِ اینکه روی بینیم استخوان در اومده بود رفتم پیش دکترم سوهان کشیدن الان نوکِ بینیم کج شده چیکار کنم🤦♂️
ببین 6 ماه باید حداقل صبر کنی شاید ورم باشه ولی من بعید می دونم ....من پیشض دکتر لیلا ملکی بینی مو عمل کردم الان نزذدیک دوماه وای همچنین چیزی ندیدم تو بینیم شاید من توجخ نمی کنم نمی دونم
من دوماهه بينيمو عمل كردم دقيقاااااا شبيه عكس اوايل عمل شماس بينيم به سمت راست متمايله و سوراخاي بينيمم دقيقا مثل شماس ميخواستم ببينم شما بعد اين مدت ك گذشته از عملت بهتر شده؟؟ اميد داشته باشم؟؟؟ بينيت هنوزم كجه؟؟😔
سلام عزیزم بله برای من درست شده شکرخدا نگران نباش چسبتو سفت بزن درست میشه
سلام عزیزم خوبین؟اون نوک بینیتون که اوایل عمل تپل بود درست شد؟میشه الان یه عکس از همون زاویه پایین بفرستید من مقایسه کنم؟خیلی حالم بده ۱۹ روزه عمل کردم نوک بینیم به شدت بزرگ شده درصورتی که قبلش استخونی و کوچیک بود
وقتی میرم مطب بینی همه اونایی که بامن عمل کردن کوچیک و قلمی شده دلم پر غصه است میخوام مقایسه کنم ببینم برای شما چقدر تغییر کرده بعد چند ماه
سلام خانمی من تیغه بینیم کاملا صاف اما نوک بینیم مایل به راسته خیلی کم با دقت دیده میشه دوماه عمل کردم بهتر میشه شما چکا کردید تو چسب زدن نوک بینی بکشم ب سمت مخالف؟