2777
2789
عنوان

کج شدن نوک بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 73306 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم منم ۳ ماهه عملکردم به یک سمت متمایله    

واقعا حس خیلی بدیه ولی سعی کن بهش فک نکنی صبرکن من دیگه به این نتیجه رسیدم با حرص خوردن و استرس داشتن درس نمیشه  دکترم هیچ کاری نمیکنه پس صبوری کن تا ببینیم آخرش چی سرمون میاد😄

سلام عزیزم نوک بینی تون درست شد؟بینی منم ۳۷ روز عمل کردم یه مقدار کجه .خوب میشه؟

سلام کامل نه هنوزم کجی داره وقتی دقت میکنی من برا خیلیلرو نگا کردم برا اونا هم کجه ول کن بهش فک نکن من ک بیخیال شدم

منم بینیم بعداز یکسال هنوز همینجوریه دقیقا عین عکستون

کلییی ناراحتم

البته با دقت پیداست 

یا سر بالا باشه 

حالت عادی زیاد پیدانیست 

ولی امشب یه نفر بهم گفت دپرس شدم خیلییی

منم بینیم بعداز یکسال هنوز همینجوریه دقیقا عین عکستون کلییی ناراحتم البته با دقت پیداست  یا ...

برا من خیلی بهتر شد ولی باز کجه بینی من اصلا معلوم نیست جراحی شده نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت قوزش رفع شده کمی هم جمع شده نوکش ولی نه سربالاس نه قوس داره😑

واااییی برا منم این جوری از پایین کجه کجه 

از رو به رو خیلی معلوم نیست مگر اینکه خودم بگم 

اخه چرااااا😭😭نمیخواام

شما ماساژ انجام دادین؟بعد از ۴۰ رو موثره به نظرتون 

من هرچیم ماساژ میدم باز همونه هیچ تاثیری نداره😢

برای منم کج بود عزیزم... ورمش خوابید بازم درست نشد... خیلی ناراحت بودم... رفتم پیش دکتر علی بصام نشون دادم...گفت بزار یه سال بگذره بعد بیا... الان سه ماهه پیششون عمل ترمیم بینی  انجام دادم... خیل خوب شدهههه.

سلام تو رو خداا بگوو بعداین تقریبا۶ ماه دماغت خوب شد برای من هم به سمت راست کجه ۳ ماه داره پر میشه چه کمم من آیاخوبمیشه

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
سلام تو رو خداا بگوو بعداین تقریبا۶ ماه دماغت خوب شد برای من هم به سمت راست کجه ۳ ماه داره پر میشه چ ...

سلام نه خوب نشده ولی خیلی بهتر شده من دیگه اهمیت نمیدم برا خیلیاهم که عمل نکردن از پایین اینجوریه از روبرو مشکلی نداره ک 

سلام نه خوب نشده ولی خیلی بهتر شده من دیگه اهمیت نمیدم برا خیلیاهم که عمل نکردن از پایین اینجوریه از ...

چرا متاسفانه روبرم خیلی تابلو شده جرات نمیکنم چسب بردارم پایین بود باز قابل تامل بود یعنی دکتر محمد رضا نجفی نابودم کرد

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
چرا متاسفانه روبرم خیلی تابلو شده جرات نمیکنم چسب بردارم پایین بود باز قابل تامل بود یعنی دکتر محمد ...

ببین الان بینی من اصلا شبیهه عملی ها نیست یعنی کسی متوجه نمیشه که عمل کردم بینی خودم قبلا ی قوز کوچیک داشت دکتر جز درست کردن اون کاری نکرده از ی طرف ناراحتم ک زیاد تغییر نکرده از ی طرفم میگم خوبه ک نچراله من زنجان پیش جاندانه عمل کردم اگه دناغت مشکل داره اصلا کوتاه نیا برو دکترت خودش درست کنه اینا تا پول نگرفتن مهربون خوش برخوردن بعد عمل ولی اصلااااا