2777
2789
عنوان

کج شدن نوک بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 73266 بازدید | 76 پست
ببین الان بینی من اصلا شبیهه عملی ها نیست یعنی کسی متوجه نمیشه که عمل کردم بینی خودم قبلا ی قوز کوچی ...

بله درسته خیلی روحیم خرابه

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
بله درسته خیلی روحیم خرابه

هرچقد بیشتر فک کنی بدتر اعصابت خورد میشه زمان بده چسبتو دقیق و محکم بزن اول ی طرف چسبو بچسبون بعد بکش به اون سمتی ک باید بره تا نوکش صاف بشه بزن خیلی تاثیر داره اگه ماه های اولت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقد بیشتر فک کنی بدتر اعصابت خورد میشه زمان بده چسبتو دقیق و محکم بزن اول ی طرف چسبو بچسبون بعد بک ...

خدا به دلت آرامش بده عزیزم من تیر عمل کردم.الان ۴ ماه نشده هنوز.فقط امید دارم همش میگم خدایاا غلط کردم غلط کردم خوب بشم فرمش کجیش بره.به ترمیم نکشم ولله دیگه سمت زیبایی نمیرم ولله خدایا غلط کردم عزیز جان ممنونتم در هر حال یا شکایت میکنم ازش.یا ترمیم .نمیدونم امیدوارم هیچ کدومشون پیش نیاد

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
سلام تو رو خداا بگوو بعداین تقریبا۶ ماه دماغت خوب شد برای من هم به سمت راست کجه ۳ ماه داره پر میشه چ ...

سلام منم سه ماه و نیم عمل کردم ، نوک بینیم از بالا کجه ، از روبرو هم مشخصه . دکتر شما چی میگه ؟؟؟

سلام منم سه ماه و نیم عمل کردم ، نوک بینیم از بالا کجه ، از روبرو هم مشخصه . دکتر شما چی میگه ؟؟؟

تیر ماه عمل کردی شما هم دکترم هیچی فقط آمپول کورتن

آیدی اینستا میدم پیام بده عکس بفرستم .  samira_jabari93

عزیزم اینستا حذف کردم متنفرررم از اینستا لعنتی کاش نداشتم با دکترم آشنا نمی‌شدم عمل نمیکردم

عزیزم اینستا حذف کردم متنفرررم از اینستا لعنتی کاش نداشتم با دکترم آشنا نمی‌شدم عمل نمیکردم

من با چند نفری حرف زدم گفتن درست میشه ، ناامید نباش . مشکل چند نفر هم هست که میشناسم از جمله خودم 

برا من از زیر خوبه و صافه از روبرو و از بالا نوکش انحراف داره ، روی سوراخ های بینیمم تاثیر گذاشته غیر قرینه شدن . 

برا من از زیر خوبه و صافه از روبرو و از بالا نوکش انحراف داره ، روی سوراخ های بینیمم تاثیر گذاشته غی ...

نخ زیرش مزخرف.سوراخ هاش یکی خوابیده یکی بازه.خیلی استرس دارم امید به خداوند من که دیگه برای بار ۵۰ غلط کردم خدا دیگه سمت زیبایی نمرم عمل کنم  فقط ورمش بره واقعا ورم باشه به ترمیم نکشم

نخ زیرش مزخرف.سوراخ هاش یکی خوابیده یکی بازه.خیلی استرس دارم امید به خداوند من که دیگه برای بار ۵۰ غ ...

اگه بینیت گوشتی بوده مطمئن باش درست میشه و ورمش تا یک سال از بین میره ، عمل بینی بدیش اینه باید صبر ایوب داشته باشی .انحراف تیغه بینی ممکنه درست نشه ولی کجی نوک بینی ورمه 

اگه بینیت گوشتی بوده مطمئن باش درست میشه و ورمش تا یک سال از بین میره ، عمل بینی بدیش اینه باید صبر ...

نه عزیز بینی من بهترین نوع بود که می‌شد بهترین جراحی روش انجام بشه بینیم استخوانی بود وضروری.من کجی نوک بینی دارم امیدوارم ورم باشه

سلام منم سه روزه عمل کردم بینیم ب سمت چپ کجه وپره سمت راستیم بزرگتروکلفت تره افسرده شدم

۳روز؟دختر خیلی زوده😂✋

فعلا خیلی زوده برا افسردگی بینی من الان خیلی خیلی بهتره اصلا محسوس نیست درکت میکنم ولی ۳ روز خیلی زوده عزیزم حداقل ۲ماه صبرکن من الان ۷ ماه و ۸روزه عمل کردم الان عکسای دوماه بعد عملو نگا میکنم بینیم خیلی باد داره نسبت به الان