2777
2789
عنوان

رفتم روبیکای شوهرم

195 بازدید | 12 پست

😭😭😥😪پیوی دوتا دختر دیدم یکیش بلاکش کرده بود اون یکی نه رفتم به شوهرم گفتم اینا کین خودشو زد کوچه علی چپ گفت نمی‌دونم و... بعد آیدی اون دختری که بلاکش کرده بود برداشتم بهش با گوشی خودم پیام دادم که همسر من به شما پیام دادع

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

گفت یادم نمیاد گفتم الان آیدیش میفرستم برات فرستادم گفت بخدا یادم نیست من هرکی پیام میده بلاک میکنم

تاریخ پیامارو چک کردی ؟

برا قدیم بود یاجدید ؟

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ پیامارو چک کردی ؟برا قدیم بود یاجدید ؟

من هیچ پیامی ندیدم فقط اون جستجوی داخل روبیکارو‌ زدم دیدم اون آیدی دخترا هست

تو تلگرام من چندتا بلاک کرده هست پسرن من اصلا نمیشناسمشونخداروشکر شوهر من ازین اخلاقا نداره

منم اصلا از این اخلاقا نداشتم که چک کنم و... رفتم اسم خودمون بیارم سرچ‌کنم دیدم اینجوری 

من هیچ پیامی ندیدم فقط اون جستجوی داخل روبیکارو‌ زدم دیدم اون آیدی دخترا هست

بچه ندارین ؟شاید اون سرچ کرده یا به کسی داده بوده اون طرف سرچ کرده یا ایدیاشون شبیه شخص دیگه بوده...

بچه ندارین ؟شاید اون سرچ کرده یا به کسی داده بوده اون طرف سرچ کرده یا ایدیاشون شبیه شخص دیگه بوده...

نه نداریم 

نخیر اصلا هم اینطور که میگی نیست و نبوده شوهر من کلا آدم هولی هستش پیشین دعوامون شد برگشت گفت همه مردا همینن دختر آفریده شده که همه مردا نگاهش کنن😑😶😳