2777
2789
عنوان

پول مغازه دادم عذاب وجدان دارم

131 بازدید | 16 پست

رفتم یه کاکا یو با نون گرفتم اومدم بیرون دیدم فقط پول کاکائو کشیده رفتم گفتم پول نون نکیشیدی اگه نمیرفتم پول نونو بدم الان عذاب وجدان داشتم الانم که دادم بازم عذاب وجدان دارم کار خوبی کردم ؟

چرا حس میکنم اگه نمیدادم زرنگتر بودم

زرنگ نمیشدی اونطوری

وجدان چی پس

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو هردوحالت عذاب وجدان دارم

یه پول نونه دیگه چقدره مگه آخه..باید میدادی..در هرصورت به این فکر کن که خود فروشنده بعدش متوجه میشه چقدر کشیده..این خودت هستی که باید بری بگی...خودشون متوجه میشن بعدش

...
خب تو هردوحالت عذاب وجدان دارم

خوب دیگه چرا باید عذاب وجدان داشته باشی کار دست همیشه درسته چه کسی ببینه چه نبینه مثلا تو فکر کن پیش کسی بود بعد اثلا روت میشد برنگردی ؟

درباره خدا هم دقیقاً همین هست 

خودت بعد از  خودت خجالت می کشیدی

بعدشم اون فروشنده هم پول داده و داده زحمت میکشه درست نبود که پولش را ندیدی

تو با اینکه کسی ندید کار درست کردی دیگه بهش فکر نکن خدا خودش یه جایی جواب کار خوبت را میده