2777
2789

من از دوران مدرسه زبان و ریاضی بد نبود 

بنظرتون رشته مهندسی کامپیوتر بدون کنکور  پیام نور داره؟

رشتم ریاضی بود ولی شرایط کنکور دادن ندارم 

از طرفی باید برم سرکار تا خرجمو دربیارم گفتم کنار مارم درسمو با دانشگاه پیام نور ادامه بدم کنارش کم کم کلاسای ازاد هم میرم

بچه ها خسته شدم از سرکوب شنیدن امتحان کردم دیدم ادم ارایشگاه کار کردنم نیستم 

حداقل اگه نتونم برنامه نویسی کار کنم شاید مدرک دانشگاهیم بدردم خورد تونستم جایی مشغول بشم

فعلا صندوقدار رستورانم ولی حقوقم کمه جاهای دیگه هم بعم کار نمیدن مدرک تحصیلی ندارم از اونور نمیدونم زبانو چجوری یاد بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سوال درمورد یه مرده بود خب اون نمی‌تونست ولی آدم زنده بله می‌تونه

خیلی هم تصمیم خوبیه

موفق باشی💖

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بیا دوست شیم .بنظرم رشته ای بخون که فقط مدرک نباشه . حداقل زمانی که براش صرف میکنی چیزی هم یاد بگیری ...

بنظرت  چه رشته ای بخونم؟گفتم همین برنامه نویسی خوبه شغلش اگه زبان بلد بودم عالی میشد

۲۴سال چطور

اخه امروز تو یه تاپیک دیدم سن کنکور فرهنگیان زیاد شده، میخواستم بگم اگه علاقه داری برای فرهنگیان هم میتونی کنکور بدی

وجهه اجتماعی خوبی هم داره، از زمان دانشجویی هم حقوق میگیری میتونی تا حدودی هزینه خودتو بدی

بهترین تصمیم عمرت رو گرفتی ما ک قدیم انقد هول بودیم فک کردیم شوهر کنیم بردیم شماها لاقل مثه ما نباشی ...

قربونت عزیزم منم همین فکرو میکردم وقتی هم طلاق گرفتم فهمیدم بقیه مرداهم بدتر از همسر سابقم بودن دیگه عشق و عاشقی رو بوسیدم گذاشتم کنار