2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم باش شكسته و عمل كرده  و بعد از سه ماه عنوز جوش نخورده  يكي از چوبان هاي محل كار ...

سلام عزیزم 

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
من شوهرم باش شكسته و عمل كرده  و بعد از سه ماه عنوز جوش نخورده  يكي از چوبان هاي محل كار ...

شیر الاغ رو چه جور مصرف کردین

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
سلام زیبا رو  والا ترسیدم بهش بدم ریختمش دور

وااای نگو ک استفاده نکردی برای ما دکتر برگه فوت فامیلمون رو هم‌امضا زده بود ولی شیر الاغ خورد و الان صحیح و سالم ۲ سال گذشته داره زندگی میکنه

الان پسر خودمم سرفه شدید داره پاستوریزه از مزرعه سفارش دادم کیلو ۵۶۰ نیم کیلو ۲۸۰ برای تب و سرفه معجزه میکنه

وااای نگو ک استفاده نکردی برای ما دکتر برگه فوت فامیلمون رو هم‌امضا زده بود ولی شیر الاغ خورد و الان ...

نکردم عشقم 

ریختمش دور 

اره لامصب گرونه 

اخه میدونی جوشوندمش دلمه دلمه شد گفتم حتما خرابه 

وااای نگو ک استفاده نکردی برای ما دکتر برگه فوت فامیلمون رو هم‌امضا زده بود ولی شیر الاغ خورد و الان ...

سرفه پسرتون با شیر الاغ خوب شد؟

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

پاستوریزه موجود هست مگه ؟ مزرعه ها که کارخونه نیستن پاستوریزه کنن ممکنه فقط بهداشتی عمل کنن

سلام عزیزان شیر الاغ برای سرفه و آسم بسیار مفیده و تجربه شخصی برای پدر پیرم که ازش استفاده کرد و سریع عفونت خونش که کم شد و تنفسش عالی و ریه هاش که درگیر سرطان بود هم خداراشکر بهتر شد.پدرم مبتلا به سرطان پانکراس بود و مشکلات کبدیش هم با خنک کردن کبدش بخاطر سودای بالا بهبود پیدا کرد. یک داروی عالی برا تقویت سیستم ایمنی هس

دوست خوبی که گفتید شیر الاع برای شکستگی و جوش خوردن اون خوبه بعید نیست چون سرشار از کلسیم هس. ولی کشک تازه محلی و پودر سنجد و شیر برای جوش خوردن شکستگی عالیه و آبگوشت با پاچه گوسفند و یا پای مرغ شکستگی را سریع خوب میکنه چون غضروف سازن