2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم باش شكسته و عمل كرده  و بعد از سه ماه عنوز جوش نخورده  يكي از چوبان هاي محل كار ...

ینی شیر الاغ عالیه 

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 
یعنی چی ؟ باید بچوشه یا نه

نه باید ولرم شه طوری که حتی دست نسوزه خیلی کم همش ۲۰ ثانیه گرما بخوره بهش میبره فوری

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
من شوهرم باش شكسته و عمل كرده  و بعد از سه ماه عنوز جوش نخورده  يكي از چوبان هاي محل كار ...

ببین برای عمل جراحی دست و پا  کله پاچه خیلی خیلی خوبه شوهرم دستش در رفت و هم شکست زود جوش خورد البته دکتر بهش داروهای تقویتی هم داده بود 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

شوهرت پای مرغ خیلی بخوره. مثلا دو بسته درست کن بزار تو پیاله سه تا سه تا بزار جا یخی هروز یکیشو دربیار آب شه داغ کن بخوره. مولتی ویتامین و قرص روغن ماهی بخوره.. شوهر منم پاش بد شکسته بود دکتر اینارو داد

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بده با خیال راحت تضمین شده اس فقط دوستانی که میخرن حواسشون به سودجو ها باشه که به اسم شیر الاغ چیز دیگه ای بهتون ندن از فرد مطمئنش بگیرید اگر میخواید تاثیرشو ببینید وگرنه خیلی ها هستن که میگن ما گرفتیم ولی هیچ تاثیری نداشته.

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...

شنیدم خواص داره اسم شیر الاغ میاد یاد زن بابا بزرگم میفتم بابای من مادرش سر زا فوت کرده خالش و مادربزرگش با شیر گاو بزرگش کردن وقتی که مدرسه میرفته زن باباش بهش گفته این شیر ادمیزاد که نخورده کدوم گاوی به جایی رسیده که این بخوادبرسه خودش شکم پابه سن که گذاشت یه مریضی گرفت که دکترا گفتن باید شیر الاغ بخوره  

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
شنیدم خواص داره اسم شیر الاغ میاد یاد زن بابا بزرگم میفتم بابای من مادرش سر زا فوت کرده خالش و مادرب ...

خاله بابام دیده بودتش اونم گفته دکترا گفتن باید شیر الاغ بخوری خالم گفته یادمه قدیما میگفتی فلانی شیر گاو خورده گاوه   

شبنم از قبیله باران سابق هستم