2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا یه آشنای ما میگه بچش مریض بود هیچ جوره خوب نمیشد،آخر با شیر الاغ خوب شد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

😐😐😐😐😂😂😂😂😂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
کیلوی 200تومنه میگن برای ویتامین بدن خوبه

تفف تو دنیایی که شیر الاغش کیلویی ۲۰۰ تومنه 🤦🏻‍♀️😂

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
والا یه آشنای ما میگه بوش مریض بود هیچ جوره خوب نمیشد،آخر با شیر الاغ خوب شد

من شوهرم باش شكسته و عمل كرده 

و بعد از سه ماه عنوز جوش نخورده 

يكي از چوبان هاي محل كارش براش شير الاغ اورده

گفته بخور تا خوب بشي 

حالا ميتزسم بهش بدم

تایپکو آب برداش🤦🏻‍♀️😂

😐😐💔😂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏