2777
2789

بچه ها خونه خودم طبقه دومه هر وقت میام خونه خودم مریض میشم 😑

یا سر درد میشم یا حالت تهوع میگیرم یا بینیم الکی کیپ میشه 

باورتون‌نمیشه وقتی از خونه بیرونم انقد سر حال و قبراغم که نگو 

ده پونزده روز خونه بابام‌بودم حالم خوب خوب بود غذا خوردنم‌ نرمال بود حالم بد نمیشد از دیروز که اومدم خونه خودم مریض شدم خابم نمیبره بینیم کیپ شده بیحالم 

همش انگار انرژی منفی داره خونه 

توهمه؟یا که نه 

شاید مال طبقه بالا باشه ها؟کسی مث من بوده

شاید خونتون سرده  

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم دارم میترسم😐🤔😂:/

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

خونتون مططططمین باش طلسم و دعا توشه مططططمین باش.

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

تنها هستی خونه؟انرژی منفی خودته گاهی اینجور میشه ادم

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
نه تنها نیستم همسرم هست

همیشه همینجوری؟چیزی نیست انرژی منفی و ساخته ذهنه خودته

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
از نظر من این چیزا خرافات نیست   باید بری پیش دعاگو

یبار داشتم نماز میخوندم تو سجده زیر میز تلویزیون یه فلز عجیب دیدم  مث سگک‌کمربند بود انقد ترسیدم درست وارسیش نکردم انداختم توالت