2777
2789
عنوان

یه چیزی میگم شاید مسخره بنظر بیاد نخندید 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 27 پست

نمیدونم چی بگم

ولی اگه خودم اینجوری بودم میگفتم قطعا جن داره😐🤐😂

کلا ترسو هستم🙂😘

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
ینی چطوری

منظورم اینه شاید سرما میخوری

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار داشتم نماز میخوندم تو سجده زیر میز تلویزیون یه فلز عجیب دیدم  مث سگک‌کمربند بود انقد ترسید ...

مگه توی سجده جایی رو هم نگاه میکنی🤐🤐🤐😂😂

مچ‌گیری رو از من یاد بگیرید😂😂😂😂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
یبار داشتم نماز میخوندم تو سجده زیر میز تلویزیون یه فلز عجیب دیدم  مث سگک‌کمربند بود انقد ترسید ...

😨دیگه واقعا برو پیش دعا گو 

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 
چرا اتفاقا همییییییشه مریضه ولی هیچیش نیست  بخدا جدی میگم همیشه حالتای سرماخوردگی داره ولی حتی ...

عزیزم...احتمالا یه عامل آلرژی زا تو خونت هست....یه کم دقت کن شاید گلدونی چیزی باشه....

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
چرا اتفاقا همییییییشه مریضه ولی هیچیش نیست  بخدا جدی میگم همیشه حالتای سرماخوردگی داره ولی حتی ...

:/

🥴🥴🥴

عزیزم...احتمالا یه عامل آلرژی زا تو خونت هست....یه کم دقت کن شاید گلدونی چیزی باشه....

نمیدونم شاید اخه چیز خاصی تو‌خونم نیست که بگم از دوسال پیش بوده و عامل الرژی باشه گل و گلدونامم دوتان سه چهار ماهه گرفتم 

شاید همین باشه که شما میگی ولی متوجه نیستم

آقا این حرفا چیه الکی می ترسونیدش استارتر رو... دلیل پزشکی داره باید معاینه بشی ولی اگه این نباشه همینحوری نسبت به بقیه بخوام بگم اینه که یا هوای خونتون مساعد نیست یا توی خونه به یه چیزی آلرژی داری مثلا دوست من به گل سانسویا آلرژی داشت حالش بدددد بود گل رو که برداشتن خوب شد وقتی اون بود یا بینیش کیپ می شد یا عطسه می کرد یا بی‌حال بود دعا و اینا اصلا واقعی نیست یه جورایی ماورا هست نه دعا و... انرژی هست نه چیزی بیشتر و کمتر همین. انرژی منفی هم اگر گرفته باشن حال روحیت به شدت بدی افت می کنه و حتی ممکنه خودکشی می کردی ولی به جسمت چندان آسیبی نمی رسونه

عزیزم خب سگک کمربند چیه مگه؟ جن که ندیدی شوهرت کمربند داره یا اصلا یهچیزی شبیه سگک افتاده اون زیر مگه فقط برند کمربند از اون سگک استفاده می کنه

عزیزم خب سگک کمربند چیه مگه؟ جن که ندیدی شوهرت کمربند داره یا اصلا یهچیزی شبیه سگک افتاده اون زیر مگ ...

اخه همسر من از اون مدل کمربند هیچوقت استفاده نمیکنه  

ترسم بخاطر این بود که یه بار متوجه دعاهای خانواده همسرم شدم که تو بالشم گذاشته بودن ،یبار شش تا بالش برام اوردن توی اونا بود 

بهاطر همین ترسیدم