2777
2789

خخخخ پسرم پارسال خرداد دندون بالاییش افتاد.منم خیلی غصه میخوردم چون تجربه نداشتم.ببین اینا دندون شیری هستن و دقت کنی ریشه ندارن و دندون دایمی که درمیاد اینا میفتن اصلا نگرتن نباش.امکان نداره چیزی ازش مونده باشه چون دائمی فشار میاره بهش کلا اینا درمیان..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخخخ پسرم پارسال خرداد دندون بالاییش افتاد.منم خیلی غصه میخوردم چون تجربه نداشتم.ببین اینا دندون شیر ...

پسر شما چند سالش بود افتاد؟پسره من ۵ سال ونیمه فکر میکنم زود افتاد دندونش

استارتر جیزی از دندون شیری نمونده ، چون ریشه ندارن و تهش خالیه فکر میکنی تو لثه جا مونده 

منم اولین بار که دندون پسرم لق شد کندش ، همین تصورو کردم حتی دکتر بردم از ترسم 

اما چیزی نیست 

پسر شما چند سالش بود افتاد؟پسره من ۵ سال ونیمه فکر میکنم زود افتاد دندونش

متولد مهر۹۳هست پارسال خرداد شروع کرد دندوناش به افتادن.۶سالش نشده بود پنج ونیم بود..نه زود نیست تا بیفتن و دربیان طول میکشه عوض کلاس اول بی دندون نمیره مدرسه🙃

پسرم از پشت دندونش دراومده کامل  دندون شیری رو که کندیم خود دندون نوکش انگار یه کوچولو شکست فک ...

نه فک میکنی.یه جورین این دندون شیریا من یکیشو نگه داشتم ولی الان خونه مامانمم وگرنه عکسشو میزاشتم.ریشه ندارن و فک میکنی تو لثه