2777
2789
عنوان

من ازوقتی نامزد کردم...

250 بازدید | 10 پست

خانواده شوهرم ک ماهن اما فامیلاشون زومن رو آدم ی ذره قیافتو کج کنی هزارجور داستان درست میکنن ب مادرشوهرم اینا میگن عروست ال گفت اینجوری کرد و....حرف عادی میزنی هزار و یک جور داستان میسازن واسه خودشون یا کم محلی میکنن یا زر میزنن...نبینمشون هم ب مادرشوهرم اینا میگن عروست کجاست درس میخونه ال میکنه بل میکنه؟؟یکیشونم ک براش حکم رقیب رو دارم بااینکه ازدواج کرده اما خیلی روم حساسه خانواده شوهرمم میدونن و فهمیدن هرکاری میکنه ابروی ادمو ببره یا حقیر کنه دیگه خسته شم ازدستشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما برعکس طایفه شوهرم سر من قسم میخورن بعد مادر شوهرم الکی میگه نه اینا ظاهره به من چیزای دیگه میگن رسما داره میترکه از حسادت

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

شوهر و بعد خانواده شوهر 

فامیل شوهر ر زیاد روشون زوم کنی نه فایده داره نه چیزی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

یاد بگیر تو واسه خودت زندگی میکنی نه ریکشن خاندان شوهر 

حرف مردم بسیاره

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  

خوشت میاد اصلا محلشون نزار اصل خانواده همسرته نه کل خاندانشون زیاد بهشون بها نده فقط خانواده شوهرتو تحویل بگیر تا عزیز بشی بقیشون حسودیشون بهت شده وگرنه دلیل دیگه ای نداره بزارنت زیر زره بین

مگه چقدر فامیل شوهر رو می بینی ؟ 

نهایت عید و یه بار دیگه تو سال بود که اونم بهم ریخته 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود