2777
2789
عنوان

موهام کوتاه کردم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 59 پست

من موهام رو خودم با قیچی تا گردنم کوتاه کردم الان خیلیم راضیم 😐🙂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا یکم روحیه بدین خ بگین اشکال نداره☹️ این پوکر چیه

من یک بار کوتاه کردم پریسال تا حالا هم پشیمونم الان موهام ۶۵ سانته تا باسنم میاد 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

مبارک باشه عزیزم

منم موهام تا کمرم بود یهو تصمیم گرفتم تغییر چهره بدم

رفتم مدل پسرونه (خامه ای) زدم و بعدشم بلوند کردم 

انقد موهام تقویت شده جون گرفته

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

موی کوتاه سالم خیلللی قشنگ تر از موی بلند آسیب دیدست 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)