2777
2789
عنوان

موهام کوتاه کردم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه عاشق موی بلندم  موهامم بلند بود  تازه به هرکیم میگم کوتا کردم میگه حیفه بیشتر دلم می ...

کار خوبی کردی مال منم هر موقع موخوره میگیره میچینم در حد ۴.۵ سانت تو هم هر دوماه دوسانت بچین تا دوباره موخوره نگیره 

من دستم انقدر سبکه بعد یه ماه دوبرابر رشد میکنه

ای ام کورد
منم  موهام تا پایین کمرمه مو‌خوره شده پنج سانت دلم نمیاد انقد زحمت‌ میکشم میشورم شونه هر شب ببا ...

من 4،5سال کوتاه نکردم ک مو خورش زد بالا به نظرم اگه هر سال یه کوچولو کوتاه میکردم اینجور نمیشد

آخه عاشق موی بلندم  موهامم بلند بود  تازه به هرکیم میگم کوتا کردم میگه حیفه بیشتر دلم می ...

اصلا با حرف اینو اون ک میگن‌وایییی چرا زدی و اینا کار مداشته‌باش فقط ادمو ناراحت میکنن منم‌موهامو زدم ب هیشکی نگفتم 

من 4،5سال کوتاه نکردم ک مو خورش زد بالا به نظرم اگه هر سال یه کوچولو کوتاه میکردم اینجور نمیشد

موهات خشکه؟

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

من پارسال با کلی قسم دادن که سه سانت بیشتر بشه مدیون میکنم دو سانت بابام با موزر کوتاه کرد😂نمیشه انگار بچه ادمو از ادم میگیرن 

اره

منم اینجوریه  خشک باشه بیشتر موخوره میشه روغن جوجوبا خیلی خوبو سبکه بزن به ته موهات کمتر موخوره میشه

خب خیلی کوتاه نمیکردی🤐درحد خیلی خیلی کم که فقط سرش کوتاه بشه

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
تا جایی کوتاه کرد ک مو خوره داشت آخه مو خورش خیلی بالا بود😤

عیب نداره...بلندمیشه عزیزم🙂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏