2777
2789

من ماه اول بارداريمم و باري اولمه ميشه از تجربياتتون بگيد(چي بخورم. چي نخورم،چي خوبه،چي بده)و اينكه ادامس كُندر ميگن خيلي خوبه. ضرري نداره؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

کندر نخور

مغزیجات

گوشت ماهی  همخ چیز بخور

جیگر نخور

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزیجات و میوه و خرما و شیر و مغزیجات 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
سبزیجات و میوه و خرما و شیر و مغزیجات 

خرما گرم نيس؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
من مجردم نمیدونم چرا اومدم تو این تاپیک خدافظ😂

جهت كنجكاوي

جگر. آب هویج. گرمیجات زعفران. اصلا نخور. برای بچه ضرره. بقیه چیزهارو متعادل بخور افراط نکن

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
همه چیز بخور در حد تعادل. فقط سه ماهه اول جگر نخور . مولتی ویتامین هم نخور 

دكتر ويتامين د داده. خوبه؟؟البته دوتا امپول ويتامينه هم بهم زد

ماهی سرب داره نخور....پنیر خامه ای نخور جیگر نخور آب هویج نخور (ویتامین Aنباید خورد ))تا میتونی میوه بخور .....بعد چندوقت دیگه اشتهات کور میشه(برامن شد)هیچی نمیتونسم بخورم فقط خوراکم شیروخرما ومیوه بود تا ۳ماه .....ولی این ۳ماه مهمترین باید بزورم شده بخوری چون خدایی نکرده مث من میشی جفتم پیر شده بود ماهای آخر موادمغذی ب جنین نمیرسید پس این ۳ماه وفقط بخووووور

ماهی سرب داره نخور....پنیر خامه ای نخور جیگر نخور آب هویج نخور (ویتامین Aنباید خورد ))تا میتونی میوه ...

تا جايي كه بشه سعي ميكنم❤️