2789
عنوان

در ادامه ی پست مفیدیکی از دوستای خوب درباره تنهانذاشتن دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فاميلي ك بشناسي ك نميشه  نبايد انقدر بدبينانه نگاه كرد به همه مريض ميشي اونجوري درسته ادم چيز ...

احتیاط شرط عقله .من یه همایش شرکت کردم با ی روانشناس معروف .ایشونم میگفتن ک بچه رو دست هر آشنایی هم نسپرید .چندین مورد هم مثال زد از تجاوزهای فامیلی.مثل دایی ب خواهرزاده و ... دور و برمون مطمعنا زیادهست از این موارد ولی اجازه نمی‌دن به گوش ما برسه از ترس آبروشون.وگرنه فراوونه .

از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچ‌کس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹
احتیاط شرط عقله .من یه همایش شرکت کردم با ی روانشناس معروف .ایشونم میگفتن ک بچه رو دست هر آشنایی هم ...

خيللي نبايد تنها گذاشت و اعتماد چشم بسته و مطلق اشتباهه

ولي اينكه بچه رو آدم به دور كرد هم اشتباهه متكي ميشه در اينده هم متكي بخودت ميمونه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دقیقا

کدوم تایپک کولینکشو بزار

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

آدم به داداش خودش هم نباید اطمینان کنه،بچه بزاره پیشش

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
من پیج یه روانشناسی رو دارم که میگفت تا ۳ یا ۴ سالگی نزدیک ترین افراد بچه فامیلاش هستن که میتونن ضرر ...

درسته اصلا نباید بچه ها رو تنها گذاشت فرقی هم نداره دختر یا پسر حتی با نزدیکترین افراد فقط پدر و مادر.

الهر همه بچه ها از ادمای بد محفوظ بمونن

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
کمرم شکست😫😂👍🏻 تعداد پستات باحاله😂😍

چرا تعداد پستاش باحاله؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بله کاملا درست میگین هم دختر وهم پسر نیاز به مراقبته زیاد داره

من یه خاله دارم که دختری۱۹ ساله داره از بچگی خودش با دخترش همه جا میرفت ومیاوردش ومیبردش خیلی با دخترش رفیقن مثله دوتا دوستن وقتی دخترش دیگه جامعه رو شناخت ورسید به ۱۸ سالگی کم کم بهش اجازه داد تنهایی یجاهایی رو بره ...فکر نکنین محدودش کرده بودا اصلا اینحور نبود بیستر از ماها حتی بیرون بودن سینما... پارک ...بازار...مسافرت...همه جا ...الانم دختر خالم خیلی هم‌محکم وبااعتماد بنفس واجتماعیه..همیشه ام میگه من با مامانم بیشتربهم خوش میگذره ...خالم خودش چادریه ولی دخترشا مجبور به چادرم حتی نکرده میگه خودش باید با جون ودل چادرا بخواد تاسرش کنه...دختر شم مانتوییه ولی سرسنگین وباوقار

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

از من می شنوی حتا نباید با دایی عمو هم تنها گذاشت

از قدیم برادر خواهرو تنها نمیزارن چ برسه دایی عمو...

مامان من همیشه حساس بود میگفت ازدیم هیچـقت برادر خواهرو تنها نمیزارن

حالا چ برسه ب این دوره و زمونه یه روانشناس میگفت دو تا خواهر هم وقتی تنهان مراقبشون باشین،مطمئ شین خوابیدن بعد اتاقشونو ترک کتیدو از این حرفا 

دیگه نمیدونم والا