2777
2789
عنوان

آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی نهم به دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 37 پست
۱۵ سال که خیلی کوچولویهه جاش الان بین کتاباشه  جو اینجا مسمومه چون خیلی بسواد داره که بچه ها ر ...

نه عزیز نگران نباش من خودم مخالف کودک همسری هستم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

سهمیه توی آزمون تیزهوشان تاثیر نداره فقط برا کنکوره  دوما پس شروع کن ولی خوب میگم پشتکار واقعا ...

ولی توی نمونه تاثیر داره

خیلی ممنون گلم  

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی توی نمونه تاثیر داره خیلی ممنون گلم    

بله تو نمنونه همینطوره 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

سلام دختر قشنگم .گلم تو تاپیک خواستم کامنت بذارم قفل بود .میتونم کمکت کنم منم یه دختر دارم ۱۸ سالشه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
سلام دختر قشنگم .گلم تو تاپیک خواستم کامنت بذارم قفل بود .میتونم کمکت کنم منم یه دختر دارم ۱۸ سالشه

سلام عزیز

درخواست دوستی دادم

سلام خوبی گلم؟  آزمون نمونه دادی پارسال چطور بود؟

سلام

ممنون عزیزم

آسون بود