2777
2789
عنوان

آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی نهم به دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 37 پست
آذربایجان شرقی هستم از گفتن شهر معذورم

بستگی به جایی که هستی داره

مثلا تهران خیلی تقاضاا زیاده و همه از سال قبل و اینا شروع میکنن

اگه شهرتون جمعیتش زیاد نیست و .... بشین بخون ولی واقعا باید پشتکار داشته باشی و از تفریحات و خوابت و .... بزنی و کم کنی! 

البته من برا تیزهوشان و گفتم _ اما نمونه رو هر جا باشی قطعا میتوین

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیخواستم قبول بشم مادر پدرم مجبورم کردن😑‌ چیز زیادی هم نخوندم ولی قبول شدم اصلا استرس نداشته ب ...

عه  

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

موندم بچه سن و شال تو اینجا قاطی زنای باردار چیکار داره  با این فرمون بری جلو دختر خوب تیزهوشا ...

۱۵ سالشه دیگه 😃

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
عزیز من به خاطر تخمدان پلی کیستیکم عضو شدم لطفا زود قضاوت نکنید

عزیز دلم من هم سن تو بودم اصلا نمیدونستم تخمدان دارم 😩😩😩 از من بهت خواهرانه نصیحت برگرد سر درست تا پشیمون نشدی نی نی سایته عین باتلاقه برا شما که اهل درس و پیشرفنی جای خوب نیست عزیزم 

تو اینستا گروههای کنکوری رو فالو کن اونا عالیه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
۱۵ سالشه دیگه 😃

۱۵ سال که خیلی کوچولویهه جاش الان بین کتاباشه 

جو اینجا مسمومه چون خیلی بسواد داره که بچه ها رو تشویق میکنن زیر۲۰ سال ازدواج کنن  و حیفه برای این دختر که اینقدر درس خونه که بخاد گول بخوره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
نمونه راحته من ششم ب هفتم دادم قبول شدم  نمونه میخای یا تیزهوشان؟

تیزهوشان بیشتر دوست دارم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

۱۵ سال که خیلی کوچولویهه جاش الان بین کتاباشه  جو اینجا مسمومه چون خیلی بسواد داره که بچه ها ر ...

آخه ماشالله جو هم تغییر کرده 😂

جو یه زمانی بارداری بوده الان داره به جاهای دیگه کشیده میشه 😂

من تا الان هر کاربری میگفت ۱۱ ساله دیدم تو سایت باور نمیکردم میگفتم شایعه است و .... ولی خودم چند بار واقعا دیدم همچین سنی 😁 اونا رو چی میگی 😬

ولی خوب بله ایشونم باید زمان و مدیریت کنند چون اینجا آدمو از درس میندازه زیاد سرگرمش میشی👍

بستگی به جایی که هستی داره مثلا تهران خیلی تقاضاا زیاده و همه از سال قبل و اینا شروع میکنن اگه شهر ...

شهرمون کم جمعیته من سهمیه روستایی هم دارم

درسم هم خوبه کمترین معدلم تو این سه سال 19.80 هست

شهرمون کم جمعیته من سهمیه روستایی هم دارم درسم هم خوبه کمترین معدلم تو این سه سال 19.80 هست

سهمیه توی آزمون تیزهوشان تاثیر نداره فقط برا کنکوره 

دوما پس شروع کن ولی خوب میگم پشتکار واقعا داشته باش 

انشالله که قبول میشی

تست میزنی؟  خواهر منم میخواد شرکت کنه اصلا تست نمیزنه فقط درسشو میخونه میگه امیدی ندارم  ...

کم و بیش بله

عزیز دلم من هم سن تو بودم اصلا نمیدونستم تخمدان دارم 😩😩😩 از من بهت خواهرانه نصیحت برگرد سر درست ت ...

بده که من درمانم رو زودتر شروع کردم؟!