2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب جوابشو‌دادم

64 بازدید | 5 پست

من یه غلطی کردم رفتم آرایشگاه ابروهامو لیفت کنم ولی دختره موادش خوب نبود اصلا ابروهام خوب لیفت نشدن همشون برگشتن به حالت اول بعد لیفت منم 250 دادم برای هیچ بعد به دختره پیام دادم که این چیه اخه بعد بهم زنگ زد که اره من عجله داشتم زود زدم یک هفته بعد بیا دوباره بزنم منم گفتم اوکی بعد دیدم پیام داده که تو پوست و موت مشکل داره نمیدونم ابروهاتو اصلاح نکردی و موقع لیفت همش ابروهاتو تکون میدادی اینجوری دشه منم گفتم چه بطی داره خودت مارتو درست انجام ندادی اصلا نمیام پیشت پولمو پس بده اونم زنگ زد با حالت طلبکارانه میگه ببین برو اول ابروهاتو اصلاح کن بعد عکس ابروهاتو برام بفرست بعد من بهت بگم کی بیا لیفت کنم بعد گفت هفته بعد جمعه بیا خونمون منم گفتم میرم اتحادیه شکاییتو میکنم گف برو هرکاری میکنی بکن تو یه ارایشگاه نمیری اصلاح کنی منم عصبی شدم رفتم اتحادیه شکایتو‌ نوشم‌ ولی فهمیدم کارمندای اونحا همش میخرم میکردن حتی یکیشون گفت  سر ،۲۵۰پا شدی اومدی اینجا امروز مثلا باید میرفتم درست میکرد که اصلا پیکر نبود منم گفتم فکر میکنم این پولو دادم صدقه و با این پول برو یه جای خوب دوره ببین و یه مواد خوبم بخر

مشکل اینه که چون بعضی مبالغ کمه، کسی حوصله اش نمیشه بره شکایت

اونا هم پیگیری نمیکنن

اگر یه برنامه بود روی گوشی ها، واسه هر صنفی میشد به صورت جدا شکایت ثبت کرد و همونجا مدارک رو بارگذاری کرد، تعداد بیشتری شکایت می‌کردن

الان اینهمه پیج کلاه..بردار توی اینستا، انقدر پروسه شکایت و پیگیری سخت و بعضا بدون حمایت هست که هرکس پولش هم میره کاری نمیکنه

اینطوری یه سری افراد پررو میشن و بی مسئولیت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.