2777
2789
عنوان

بارداری دوم

141 بازدید | 22 پست

بچه ها من ۳ بار میخواستم اقدام به بارداری کنم 

ولی کلا برنامه کنسل میشد 

ماه قبلم میخاستیم اقدام کنیم که قرار شد خونه بخریم که اونم نشد الانم میگم ولی همسرم میگه سال بعد نظرتون چیکار کنم؟؟دخترم ۸ سالشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو بنداز تو دل ماجرا، یعنی خودت حامله کن بی برنامه،، بخای اینجوری پیش بری با این برنامه ها مطمعن باش تا 5 سال دیگم بچه نمیاری... دخترت دیگه 8 سالشه خیلی دیره اگه الان اقدام نکنی تفاوت سنیشون خیلی زیاد میشه

اجی من برگه ازمایشم اینه بتام و دکتر گف ۴ هفتته دوهفتهددیگ برو سنو بشدت واژنم درد میکتع و کنرم تموم دردا پریودی و دارم و تازه امروز موعد پریودیمه من دیروز زودترفهمیدم این دردا طبیعیع هعی نگا میکنم نکنه پریود شدم اما میبینم ن ترشحه

دیگه بچه ت چون بزرگ شده بچه ی دوم زیاد بدردش نمیخوره برا دل خودتون میارین برا همین یکی دوسال این ور ...

خوب تا ۱سال پیش راضی نمی شدم می گفتم نمیخوام ولی دخترم میگه من آبجی یا داداش میخوام

اجی من برگه ازمایشم اینه بتام و دکتر گف ۴ هفتته دوهفتهددیگ برو سنو بشدت واژنم درد میکتع و کنرم تموم ...

آره اوایل طبیعیه نگران نباش منم برا هر دو بارداریم اولش فکر میکردم میخام پریود بشم حتی میرفتم نوار بهداشتیم میخریدم میگفتم الانه که بشم... 

اجی من برگه ازمایشم اینه بتام و دکتر گف ۴ هفتته دوهفتهددیگ برو سنو بشدت واژنم درد میکتع و کنرم تموم ...

منم هفته 4 و 5 خیلی درد پریودی داشتم همش فکر میکردم شدم ولی نبود

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه