2777
2789

دو ساله عروسی کردم با خانواده همسرم تو یه ساختمونیم همسرم شغلش طوریه که هر دو یا سه هفته میا خونه 

خانواده همسرم اصلا کاری بهم ندارن درسته تو کارا و خورد و خوراکم دخالت نمیکنن ولی اگه یه ماه هم نرم خونشون سراغی ازم نمیگیرین انگار که اصلا نیستم ولی با جاریم خیلی خوبن حتی تولد هم میگیرن براش مثلا سوپرایزش کنن البته جاریم از اقوامشونه و سر زبون هم که دیگه نگم ینی یجورایی مدل خودشونه

اوایل بارداری ویار شدید داشتم که حتی نمیتونستم سر جام تکون بخورم اصلا سراغی نگرفتن سه ماه رفتم خونه بابام حتی یه زنگ نزدن حالمو بپرسن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته دوست داری احوالتو بپرسن ولی بدون همین الان از جاریت ۳ هیچ جلویی که تو زندگیت دخالتی ندارن برو حالشو ببر حرص الکی نخور واسه نی نی ضرر داره🤗

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

حالا مادرشوارم عمل کرده من احوالشو میپرسم ولی خوب نمیتونم برم کارای خونشو انجام بدم 

دکترم گفته استراحت کن زیاد کارای خونه انجام نده

بعد جاریم دائم پیشش هست اینا تا منو میبینن میگن فلانی همه کاری برامون میکنه بدبخت گناه داره و...متلک میگن بهم😑

هیچ رفتاری نکن  توام حالشونو نپرس  ولی اگه خودت برونگرا هستی و اذیت میشی خب برو خونشون پ ...

اتفاقا همین کارو کردم کیک پختم رفتم خونشون 

دو روز بعدش برا برادرشوهرم تولد گرفتن حتی منو دعوت نکردن یا حتی ذره ای نیاوردن برام

نکه کیکه دلم بکشه ها خوب توقع داشتم