2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته، بغضم ترکید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 62 پست
قلبم داره از شدت غصه میترکه.

خودتو قوی کن حالا حالاها بلید واسش بجنگی مادر وابسته و شکننده نمیتونه یه آدم مستقل و قوی بار بیاره 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم داره از شدت غصه میترکه.

من بچه ندارم اینجور که تو  با غم‌و‌ناراختی تعریف می‌کنی منم‌اشکم دراومد🥺🥺🥺

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خودتو قوی کن حالا حالاها بلید واسش بجنگی مادر وابسته و شکننده نمیتونه یه آدم مستقل و قوی بار بیاره&n ...

این سه روز همش خودمو ریلکس نشون دادم. اما امشب دیگه نتونستم جلو بغضمو بگیرم. 

این سه روز همش خودمو ریلکس نشون دادم. اما امشب دیگه نتونستم جلو بغضمو بگیرم. 

واسه بچه ت کادو بخر و یه نایلون‌خوراکی  و با کلی شادی و تشویق و بالا پایین بگو بزرگ‌شدی شیر شدی فلان شدی آدم بزرگ‌شدی دیگه غذا میخوری شیر نمیخوری 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
چرا میگن شب سوم شیر بده؟ پسرم نخواست بخوره. دهنشو باز نکن برای سینم😭 بمیرم براش دلشو شکستم از شیر ...

چرا هر حرفی رو باید بهش عمل کنیم حالا نخورده ناراحتی نداره مگه از شیر نگرفتیش . انگار وحی منزله همه بچه ها یه جور رفتار کنن در موارد مختلف

از شیر نگرفتم هنوز

ولی درکت میکنم یه بار شک کردم که باردارم انقد دلم گرفته بود ترسیده بودم نکنه باردار باشم مجبور باشم از شیر بگیرمش وای خداااا 

😭😭😭😭

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

اوووووووه چه هندی بازی! منم دو هفتس تقریبا که بچمو از شیر گرفتم اونم یهو. اینم نشنیدم که شب سوم شیر باید بدیم. دختر منم با اینکه عجیییییب وابسته بود ولی خوب کنار اومد. من متنفر بودم از شیردهی و هییییچوقت دلم تنگ نمیشه واسه اون دوران اه! من هفته اول با سینه دردی روبه رو بودم که خدا به سر کافرم نیاره! تو تاپیکام هست! 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
من بیشتر از پسرم وابستش بودم. خیلی برام لذت بخش بود شیر دادنش. 

چه خوب من بییییییزار بودم از همون اولش. 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..