2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته، بغضم ترکید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 62 پست
تو که خوبی من چند وقت پیش دلم میخواست بچه ام تو شکمم باشه بهش گفتم بیا بغلم بخورمت بری تو شکمم ترسید ...

میاد سینمو ناز میکنه . بوس میکنه و یه غمی تو چشاشه ، بعد میدوه میره. دلم کبابه این سه روز😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاد سینمو ناز میکنه . بوس میکنه و یه غمی تو چشاشه ، بعد میدوه میره. دلم کبابه این سه روز😭😭😭😭

بچه ها ذهنشون ذهن ماهیه اونقد که ماها تو فکر میریم واسه هر رفتارشون خودشون توجه نمیکنن و دو دقه بعد یادشون میره 

خیالت راحت

منو بگو که 17 ماهگی از سر ناچاری گرفتم 

من چی بگم ☹️❤️

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
ای جانم عزیزم🥰🥰🥰 بهترین حس و حال مادرا واقعا حس نابیه الهی قسمت همه 😍❤️ منم دلم تنگ شد ...

خیلی زود گذشت. چرا انقدر زود گذشت آخه. دلم میخواد بجای اینکه الان بی صدا اشک بریزم جیغ بکشم گریه کنم😭😭

قربونش برم. انقدر مظلومانه کنار اومد با اینکه خیلی زیاد وابسته بود

درکت میکنم خیلی سخته عزیزم ...ولی خودتو راضی کن بالاخره باید کنار بزاره دیر یا زود من به دختر کوچکم شیشه میدم ولی چن ماه پیش گرفتم نمیدونی طفلک چطوری دنبالش می چرخید و سرگردون بود یه هفته مدام نم اشک تو چشماش بود بعد از یه هفته دوباره شوهرم رفت خرید گفت بده بچه داره از بین میره ...البته دختر من آلرژی داره و هیچ چیزی جز شیر مخصوص نمیخوره ....ولی کوچولوی شما قاعدتا باید شروع کنه غذا خوردن ، سرتون سلامت این روزها هم میگذره و خاطره میشه ❤

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

عزیزمممم😢❤چه بچه فهمیده ای... الهییی☺

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
چرا میگن شب سوم شیر بده؟ پسرم نخواست بخوره. دهنشو باز نکن برای سینم😭 بمیرم براش دلشو شکستم از شیر ...

درسته که اولین شکست زندگیش بود ولی اون اصلا فکر نکرد که تورو از دست داده 

خیلی راحت قبول کرد که دیگه نباید شیر بخوره.

چون مطمعنه تو همچنان کنارشی و باهاشی باور کن جدی میگم خودشو محکم بهت وصل دیده پس نیازی ندید دوباره شیر بخوره.

نگران شیرهم نباش تقریبا از یک سالگی ارزش تغذیه ای خاصی نداره.

ای کاش منم نوزاد بودم... ای کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
چرا میگن شب سوم شیر بده؟ پسرم نخواست بخوره. دهنشو باز نکن برای سینم😭 بمیرم براش دلشو شکستم از شیر ...

اشتباه میکنن اخه واس،چی بدی بچرو دو هوایی کنی

میگن برای اینکه سینت خالی،بشه درد نکشی

با شیر دوش یکم بدوشش سفت نشه

خب دیگه قبول کرده عزیزم.به این فکر،کن یک مرحله از رشدش رو با خوبی سپری،کرد.برای شکل گیریه شخصیتش لازمه این  جدایی...دختر،منکه خیلی سختی،کشید باور،کن عصراهم گریه میکرد واس سینه..ولی،چاره چیه مجبوریم

خیلی زود گذشت. چرا انقدر زود گذشت آخه. دلم میخواد بجای اینکه الان بی صدا اشک بریزم جیغ بکشم گریه کنم ...

باز سال بعد حسرت میخوری میگی پارسال این موقع داشت بامزه کلمات میگفت ولی من تو فکر گذشته بودم

باز سال بعدترش به یه نحو دیگه

شکر گزار باش

همینکه سالمه و کنارته

همین که بوش میکنی و محکم بغلت میگیریش

اینم قانون زندگیه نگران نباش و زوم نشو

سعی کن باهاش شاد باشی

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید