ای جان ...شما این طوری حس میکنی تو ذهن بچه چیزی نمیمونه هر چی بیشتر شیر بدی هم اون هم خودت وابسته تر میشید و بازم روزی میرسه که باید جدا شه ، دل تو بزرگ کن عزیزم امیدوارم از این به بعد بهترین رزق و روزی نصیب پسرت بشه و زحمت شیری که بهش دادی و با افتخار و سربلندی بهت برگردونه💚
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دق کردم از همین. که کنار اومد با دو تا قطره آبلیمو زدنم. انقدر وابسته بود. خیلی تو داره، ...
دختر منم همونطوره دردش هم بیاد چیزی نمیگه مخصوصا که من حساسم چیزی نمیگه که ناراحت نشم 1موقع. من اصلا هیچی هم نزدم حتی نگفت نگاه کنم فقط گفت باشه. البته تا 1ماه شبا دادم. ولی بازم هروقت یادم میافته خیلی ناراحت میشم
7سالشه گلم ولی من هنوز 1ذره هم از حساسیتم کم نشده. کلا مادربودن خیلی سخت بوده واسه من خیلی بیش از حد روی دخترم زوم کردم که هم خودم اذیت میشم و هم دخترم