2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته، بغضم ترکید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 62 پست
از شیر نگرفتم هنوز  ولی درکت میکنم یه بار شک کردم که باردارم انقد دلم گرفته بود ترسیده بودم نک ...

لذت ببر ازش. 

خوش به حالت شیر میدی😭.

اشکم نمیاد دیگه انقدر امشب گریه کردم

با از شیر گرفتن دل کوچیکشو شکستم😭😭😭 بمیرم براش

ای جان ...شما این طوری حس میکنی تو ذهن بچه چیزی نمیمونه هر چی بیشتر شیر بدی هم اون هم خودت وابسته تر میشید و بازم روزی میرسه که باید جدا شه ، دل تو بزرگ کن عزیزم امیدوارم از این به بعد بهترین رزق و روزی نصیب پسرت بشه و  زحمت شیری که بهش دادی و با افتخار و سربلندی بهت برگردونه💚 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی یادم میافته دلم میگیره آخه خیلی بچه ی حرف گوش کنیه صبح تولد دوسالگیش بهش گفتم اخ شده.گفت با ...

منم دق کردم از همین. که کنار اومد با دو تا قطره آبلیمو زدنم. انقدر وابسته بود. 

خیلی تو داره، دردش میاد یا چیزی هیچی نمیگه. 

ای جان ...شما این طوری حس میکنی تو ذهن بچه چیزی نمیمونه هر چی بیشتر شیر بدی هم اون هم خودت وابسته تر ...

عزیزم. ممنونم از دعای خیرت. عاقبت بخیر بشن همه ی بچه های معصوم مون. 

چرا هر حرفی رو باید بهش عمل کنیم حالا نخورده ناراحتی نداره مگه از شیر نگرفتیش . انگار وحی منزله همه ...

دل خودم خواست شیرش بدم. نخورد. نشستم فیلمای شیر خوردنشو نگاه کردم کلی اشک ریختم. 

منم دق کردم از همین. که کنار اومد با دو تا قطره آبلیمو زدنم. انقدر وابسته بود.  خیلی تو داره، ...

دختر منم همونطوره دردش هم بیاد چیزی نمیگه مخصوصا که من حساسم چیزی نمیگه که ناراحت نشم 1موقع. من اصلا هیچی هم نزدم حتی نگفت نگاه کنم فقط گفت باشه. البته تا 1ماه شبا دادم. ولی بازم هروقت یادم میافته خیلی ناراحت میشم 

دل خودم خواست شیرش بدم. نخورد. نشستم فیلمای شیر خوردنشو نگاه کردم کلی اشک ریختم. 

الهی واقعا ما مادرا خیلی احساساتی هستیم خدا برات نگهش داره سایت بالا سرش باشه .خیلی خوبه که اذیت نکرده و راحت از شیر گرفتیش .

الهی واقعا ما مادرا خیلی احساساتی هستیم خدا برات نگهش داره سایت بالا سرش باشه .خیلی خوبه که اذیت نکر ...

ممنونم. خدا حفظت کنه برای عزیزانت. 

من بعد فوت پدرم کسی بهم بگه عه هم گریم میگیره.

لذت ببر ازش.  خوش به حالت شیر میدی😭. اشکم نمیاد دیگه انقدر امشب گریه کردم

اتفاقا الان با حس خوب و لذت شیرش دادم 

گاهی آدم اذیت میشه 

ناشکری می‌کنه 

ولی واقعا مادری بزرگترین لذته ان شاءالله خدا به همه‌ی خانومایی که مادر نشدن این لذت رو بچشونه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
اتفاقا الان با حس خوب و لذت شیرش دادم  گاهی آدم اذیت میشه  ناشکری می‌کنه  ولی واقع ...

الهی آمین. 

من یکی دوبار یا ناراحتی گفتم کی بشه از شیر بگیرمت. آخه غذا نمیخورد همش وصله من بود. عذاب وجدانم از اونه

الان چند وقتشه دخترت عزیزم؟

7سالشه گلم ولی من هنوز 1ذره هم از حساسیتم کم نشده. کلا مادربودن خیلی سخت بوده واسه من خیلی بیش از حد روی دخترم زوم کردم که هم خودم اذیت میشم و هم دخترم