2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

229 بازدید | 39 پست

سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول...

چندوقتیه توی تخمدان چپم احساس میکنم یه چیزی هس شکمم بادنکرده ها من از داخل احساس میکنم یه چیزی قلمبه شده گاهی دردم میکنه همون طرف ازتاریخ پریودیمم 4روز گذشته و سینه هامم سفت شده ببخشید ترشح کشدار سفید هم دارم کسی میدونه اونی که توتخمدانم سفت شده چی میتونه باشه یاکسی تجربه ای داره توروخدا بیاید بگید

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....

اگه متاهلی بارداری. مبارکه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

حامله ای و پسره

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید کیست

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

اره متاهلم تواقدامم هستم ولی سرگردونم نمیدونم چیه تاخالا اینجوری نشده بود سمت چپم 

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....

شاید باردارباشی اما احتمال کیست هم داری سونوبده

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم