سلام دوستان،چند روز پیش همکار همسرم متاسفانه دچار کرونا شدن وخب بعد از دوسه روز متوجه شده بودن،با وجود ماسک ولی خب چون داخل یه اتاق بودن احتماال دادیم ماهم ممکنه ناقل باشیم،خلاصه،من چند روز فقط ضعف داشتم اونم نه خیلی بیشتر اخر شب ها،گاهی تک سرفه،مثلا چند روز پیش کمی گلوم هم درد خفیفی داشت ولی فرداش خوب بود،امروز از صبح گلوم و پایین قفسه سینم درد میکرد،سرفه هم داشتم،راستش یکم ترسیدم،اصلا نمیخوام تست بدم،اینم بکم خودمو قرنطینه کردم،ضربان قبلم هم گاهی بالا میرفت،تحربه دارین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
امضام درباره ی درمان و پیشگریه بخون انجام بده الان الان
و غرغره آب نمگ شستشوی دهان و بینی آب نمگ ولرم بذار جلوی بینیت بکشش بالا بعد سرتو ببر بالا طرف سقف تا آبا از بینیت بره تو گلوت
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️