2777
2789
عنوان

کرونا دارم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 33 پست
استرس خود مریضی ندارم،پسر سه سالشه نگران اونم،

خب دیگه از بس داری بهش فکر میکنی که نکنه کرونا داشته باشم و علایمشو تو خودت چک میکنی اینطوری شدی. بیخیالش باش ببین چی میشه اصلا به این فکر نکن که با فرد کرونایی در ارتباط بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک از همون روز اول علایمش بره دکتر خوب میشه؟؟

بستگی به خفیف و شدیدش داره

اره خیلی کمک میشه به بیمار

دارو دریافت میکنه خدایی نکرده به ریه نمیرسه

داروهای تقویتی به بدن کمک میکنه و...

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
چ علایمی داشتی و چقدر طول کشید هربار؟؟

بدن درد و تب و از بین رفتن حس بویایی وتنگی نفس و عرق سرد دفعه اول ۲۰روز طول کشید

دفعه دوم بدن درد شدید و سرفه ۷روزه خوب شدم 

الانم دوباره گلوم خارش داره 

شاید کرونا نباشه 

اما من بنا رو میذارم ب کرونا و مراقبت میکنم

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
بستگی به خفیف و شدیدش داره اره خیلی کمک میشه به بیمار دارو دریافت میکنه خدایی نکرده به ریه نمیرسه ...

من یک هفتست کرونا گرفته بودم و ابریزش بینی داشتم بیتبم میسوخت و خلط شدید و سرفه میکردم . بدن درد اره یک شب داشتم فک کنم تب یا لرز داشتم یادم نیست اینقدر ک شبا با خستگی و پریشونی میخوابیدم 

کاری تدارم شوهرم ازم گرفته پنجشنبه علایمش شروع شد و تب و لرز  داست 

امروز صبح اوکی بود کلا اوکی بود امروز و میگفت حالم مثل وقتی ک مشروب بخوری سرت گرمه گیج و منگی اونجوری ام. سرفه نداره بدن درده بیشتر تب نداره 

من کرونام خفیف بود اینم دکتر رفته امروز روز سوم بود از مریضیش و دارو هم مصرف میکنه 

نگرانشم 

انشاالله،نگرتن پسرمم هستم خیلی. 

بچه ها ضعیف تر میگیرن 

من برادرم بیماری خاص داره و گرفت 

مادربزرگمم ۸۳سالش هست و گرفت و خوب شدن

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
من یک هفتست کرونا گرفته بودم و ابریزش بینی داشتم بیتبم میسوخت و خلط شدید و سرفه میکردم . بدن درد اره ...

داروهاشون بهشون بده

اب میوه هر روز بهش بده

سوپ براش درست کن

ویتامین سی

شربت تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هم عالیه

قرص زینک پلاسم بخوره خوبه

حواستون باشه تا هفته دوم علائم بیشتری سراغشون میاد

اما نگران نباش خفیفه و با گذر زمان بهتر میشه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا