2777
2789
عنوان

كمك ميخوام

127 بازدید | 22 پست

همسرم كلا تو خونه ست،كارش با كامپيوتره،از هم صبح كه ميشينه رو صندليش تكون نميخوره هيچ كاري نميكنه تمام خريد و كارا و بچه يه تنه با منه،حالا اينا به كنار يك كلمه باهام حرف نميزنه هيچي،اگرم من بگم پاشو يه بيرون بريم  بيشتر وقتها نميادبعدم غر ميزنه،انقدر خودخوري ميكنم كه سمت چپ بدنم هميشه درد ميكنه پنهوني تو اتاق از تنهايي گريه ميكنم فقط مساله مالي رو حل ميكنه بمنم كار نداره نميگه كجا ميري كجا مياي خيلي تنهام البته بگم قرص اضطراب و افسردگي هم ميخورم شما تو اين شرايط بودين چيكار ميكردين؟ميشه كمكم كنيد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی وژدان زن گرفته، چجوری بلاتکلیفش گذاشته؟! تن‌پروره راحت طلب. اگه من بودم مث س... میزدمش. ابجی دمت ...

خيلي گفتم  به همه گفتم هيچكس اعتنام نميكنه ميگن اينا مشكل نيست  خداروشكر كن سالمه

خيلي گفتم  به همه گفتم هيچكس اعتنام نميكنه ميگن اينا مشكل نيست  خداروشكر كن سالمه

راحت طلبی واس یه متاهلی که تعهد گردنشه، خوب نیس. همه دردارو تو میکشی. باهاش حرف بزن. ولی اینو بدون وقتی درست میشه که "بخواد"  اگه نخواد، امام زمانم بیاد موعظه کنه(قربونش بشم) درست نمیشه.

راحت طلبی واس یه متاهلی که تعهد گردنشه، خوب نیس. همه دردارو تو میکشی. باهاش حرف بزن. ولی اینو بدون و ...

اره  واقعا اگر بخواد!!!! با باباش خيلي جوره تا اون زنگ بزنه پاميشه زود ميره درخدمتش ولي منو كلا اعتنا نميكنه انقدر كه تو طول روز تلفني با اون حرف ميزنه يك كلمه با من هرگز

بعد از چند جلسه مشاوره طلاق میگرفتم اخه این هم شود شوهر

بعد هشت سال هي گفتم درست ميشه نشد هنوز تازه وقت مشاور گرفتم جالب اينجاس همه هم منو محكوم ميكنن كه مشكل حادي نيس بشين زندگي كن

اره  واقعا اگر بخواد!!!! با باباش خيلي جوره تا اون زنگ بزنه پاميشه زود ميره درخدمتش ولي منو كلا ...

خب... بحثو باهاش باز کن. از موضوعاتی شروع کن که اون علاقه داره. بعدا جلوتر تو بحث احساستو براش بیان کن. اونم باید حوصله بده.(بخاطر همین گفتم موضوعات مورد علاقه) زمانی هم سر سفره بحثو باز کن که میدونی مشغول کامپیوتر یا کار دیگه ای نیستو وقت داره که باهات حرف بزنه. با یه ماچ و بوس بنشونش.😊

خب... بحثو باهاش باز کن. از موضوعاتی شروع کن که اون علاقه داره. بعدا جلوتر تو بحث احساستو براش بیان ...

انقدر از اين كارا كردم خستم،بابا يكم اون بمن توجه كنه چرا همش زنها بايد برن جلو،بعدم ما سر يك سفره غذا نميخوريم هركي هروقت ميخواد ميخوره مث  خوابگاهها