2777
2789
عنوان

صداهایی که تو شب میشنویم

205 بازدید | 13 پست

شمام وقتی شبا صدای زوزه کشیدن و صدای سگا رو میشنوین یه جوری میشین؟ خیلی حس خوبی داره نمیدونم چرا

خودشم زیر پتو باشی بیزون سرد خونه گرمممم

آره منم ولی حیف اینجا سگ نداره میرم شهر مامانم کیف میده

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس امنیته

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من بعضیا از شبا بیدارم چند شب پیش بیدار شدم یکی و دوساعت بعدش خوابیدم صبحش شوهرم گفت از پشت بوم صدا اومدم بعد رفته میبینه دزده گفت اول صدا خش خش اومده رفته ببینه چیه گفت دزد بود تا منو دیده در رفته خدا رحم کرد درگیر نشدن باهم و البته خدا رحم کرد من خولبم برد وگرنه سکته میکردم الان هم از ترسم هی گوش میدم ببینم صدا چی میاد

من بعضیا از شبا بیدارم چند شب پیش بیدار شدم یکی و دوساعت بعدش خوابیدم صبحش شوهرم گفت از پشت بوم صدا ...

پناه بر خدا چه وضعیتی شده

نگران نباش دیگه حساب کار دستش اومده بر نمیگرده

گاهی وقتها قبل اذان صدای زوزه گرگ و سگ میاد با صدای اذان قطع میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
گاهی وقتها قبل اذان صدای زوزه گرگ و سگ میاد با صدای اذان قطع میشه

یه کیلیپ بودازجنگل قبل اذان باورت نمیشه همه حیوانات وپرنده هامیخوندن انگارداشتن ذکرمیگفتن

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

یه کیلیپ بودازجنگل قبل اذان باورت نمیشه همه حیوانات وپرنده هامیخوندن انگارداشتن ذکرمیگفتن

آره حس قشنگیه

سمت ما روباه و گرگ و سگ زیاد هست همیشه زوزه میکشن

قبلش آدم وحشت میکنه بعد همگی با هم آروم میشن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم