2777
2789
عنوان

آزمایش غربالگری اول با ریسک متوسط

641 بازدید | 23 پست

عددnt برام 1.5 هست و nbهم نوشته دیده شده در سونوی nt ولی در آزمایش خون زده ریسک متوسط کسی اینجوری بوده که بچش سالم باشه؟

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پیگیری کن عزیزم و همه ی آزمایشات رو بده .نمیخام ناراحت بشی ولی ی نفر توهمین سایت زده بودن ریسک متوسط اهمیت نداد الان دخترش سندروم داون هس.

پسرعزیزم منوبابایی برای دیدنت لحظه شماری میکنیم  خُدآاااجووونمـ #مواظبِ تودلیم❤باش😍

من دوستم غربالگری اولش مشکل داشت..حالا نمیدونم چقدر...ولی دومی رو نداد...

الان بچه ش شیش ماهشه، اصلا هیچ مشکلی نداره...

حالا برا اطمینان دومی رو هم بده

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔
واس من ریسک متوسط داشت ک کاملترشو انجام دادم خوب بود

هفته چند دومیشو انجام دادید؟

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
هفته چند دومیشو انجام دادید؟

ببین ان تی من ۱/۶بود ان بی هم دیده شد اما ریسکمو زده بودن ۱:۵۵۸

دکترم گفت احتمال داره ۲۰درصد بچه مشکل داشته باشه اول بمون کواد مارکر بده اگ مشکل داشت میفرستمت سلفری هفته ۱۵ کواد دادم‌شکر خدا سالم بود 

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
1.615

واس تو ک از واس من بهتره نترس الکی اگ تو خانوادهاتون بچه مشکل دار نداربن الکی استرس نگیر اما پیگیریتو حتما بکن ک خیالت جم بشه

من یکماه هر شب و روز واس هیچی داشتم گریه میکردم

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
واس تو ک از واس من بهتره نترس الکی اگ تو خانوادهاتون بچه مشکل دار نداربن الکی استرس نگیر اما پیگیریت ...

منم استرس ندارم نه با شوهرم اقوامم نه تو اقواممون کسی اینجوریه. نمیدونم واقعا معیارشون چیه. من احساس میکنم میخوان پول جمع کنن فقط چون وقتی رفتم مرکز ژنتیک به همه همینو میگفتن بعدم یه قبض بهت میدن برو حسابداری ک پول مشاور بدی

واس تو ک از واس من بهتره نترس الکی اگ تو خانوادهاتون بچه مشکل دار نداربن الکی استرس نگیر اما پیگیریت ...

دیشب خیلی استرس داشتم ولی از هرکسی میپرسم میگه ب ما هم همینو گفتن رفتیم آز دوم چیزی نبوده