2777
2789
عنوان

حقوق نزدیک ۱۰۰ میلیون یا ۵۰ میلیون برای یه دختر مناسبتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3895 بازدید | 212 پست
حرف منم همینه هیچ فامیلی هم نداره تک و تنهاست الانم با کامنت های بعضی دوستان گریه میکنه  حروم ...

اینا عروس هستن عزیزم از بعضی از دوستان نباید مشاوره گرفت.

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف منم همینه هیچ فامیلی هم نداره تک و تنهاست الانم با کامنت های بعضی دوستان گریه میکنه  حروم ...

گریه کند درست تنها میشود خدا کمکش کند ولی شما از دید برادر نگاه کن 

اول جوانی هیجی ندارد و پدرش فوت شده و چقدر کار کند تا بتواند ی خونه ۵۰ متری بخرد و کلا بدون پشتیبان 

این دختر خانم ماهی ۳۰ تومن میاد حسابش تا مجرده ولی برادر چی ؟؟؟؟؟ 

باید کوچه چادر بزنه و برود حمال بشود با همچین خواهری 

خب حقوق پدر تا ٢٥سالگي مياد برا دختر هم و اين ك ازدواج كنه هم نمياد  واين ك چرا ب پسرشون ه ...

من پدرم فوت شده حقوق تقسیم میشه بین ما دخترا و مادرم تا وقتی مجردیم به ما هم میرسه

گریه کند درست تنها میشود خدا کمکش کند ولی شما از دید برادر نگاه کن  اول جوانی هیجی ندارد و پدر ...

ای بابا من کی گفتم هیچی نداره ؟؟؟

داداش وضعش خیلی خوبه یه لول پایین تر از پدره هست 

خدا برای دشمنشم نخواد. خیلی سخته با پنجاه تومن و صد میلیون تومن الان سر کرد. واقعا چجوری میتونه خدا صبرش بده

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
فقط نمی دونم اگر کرایه اون خونه ها رو بگیرن و اون خونه ها به اسمشون باشه حقوق پدر باز هم بهشون تعلق ...

بله کرابه خونه ها سر جاشون هست 

وای حقوق پدرسون بعد از فوتشون میرسه ب دخترشون ب شرطی ک مجرد باسه و البته شاغل نباسه

ب هر حال کرایه خو نه جزی از اموالشان هست ک درامد دارن  و ربطی ب حقوق پدرشون نداره

فکر نکنم حالا حالا ها ازدواج کنه درسش طول میکشه... حداقل تا ۱۰ سال دیگه نه 

اصلا درس نخونه

ملت اینهمه میخونن برن سر ی کار ماهی سه تومن بگیرن  ابشان نیازی ندارد 

برود فقط واسه سرگرمی بخونه ولی واقعا آه برادرش میگیرد اگر پولشو بالا بکشد