2777
2789
عنوان

حقوق نزدیک ۱۰۰ میلیون یا ۵۰ میلیون برای یه دختر مناسبتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3895 بازدید | 212 پست
عزبزم داداش مرده میتونه از پس خودش بر بیاد  این خانم یه دختر هست که نه پدر داره نه مادر.. چطور ...

اینجا شد اون مرده میتونه این زنه نمیتونه پس😐اینجور وقتا برابری زن و مرد وجود نداره دیگه?

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

کسی که این همه پولداره قطعا می‌تونه هزینه کنه و اینا رو از یه وکیل بپرسه 

بعدشم میخواد شکایت کنه که به داداشش چیزی نرسه؟ وجدان مجدان میدونین چیه؟

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزبزم داداش مرده میتونه از پس خودش بر بیاد  این خانم یه دختر هست که نه پدر داره نه مادر.. چطور ...

اولا که پاشه بره کار کنه دوما که بلاخره شوهر میکنه سوما اینجوری که این میگه انقدر اموال داره که اگر برادر دو سومش رو هم برداره باز واسه خوردن و خوابیدن دختره بمونه

حرف منم همینه هیچ فامیلی هم نداره تک و تنهاست

الانم با کامنت های بعضی دوستان گریه میکنه 

حروم خور و پول پرست و ...😐😐😐😐

متاسفم واقعا ....

داداشش خودش وضع مالیش خوبه و دلیلی نداره بده به اونها 

هر چقدر خوب باشه ارث پدر رو کسی نمیتونه ازش محروم کنه مگر اینکه خودش به خواهرش ببخشه

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

میگه چند تا خونه ارث رسیده 

و حقوق پدرت به این میرسد

کامل بخونید

حتی اگر یک خونه به ایشان برسد با همین ماهی ۳۰ تومن خیلی عالی 

ملت ی عمر کار کردن ی خونه ۷۰ متری دارن با ی حقوق بازنشیتگی ۴ تومنی 

و اینکه بالاخره ازدواج میکنه و جوان هست و با این شرایط اتفاقا زود هم ازدواج خواهد کرد چون ملت در حسرت ی خونه موندن 

چه دخترایی پیدا میشن  زبونم لال من اگر بودم خودمم الان افتاده بودم گوشه خونه از غم پدرم این ن ...

خوردن مال بقیه ؟ فکر کنم پدرشون خودشون قصد دارن خونه ها رو به اسم این دخترشون کنن . چون پسرشون تمکین مالی دارن و نگران این دختر هستن . در صورتیکه به میل خود پدر خونه ها رو به اسم دختر کنن که تقصیری متوجه این دختر نیست

کسی که این همه پولداره قطعا می‌تونه هزینه کنه و اینا رو از یه وکیل بپرسه  بعدشم میخواد شکای ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

اون قسمت شکایت کنه بهش نرسه جک ساله بخدا!!!!😂😂😂😂

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

حقوق به داداشش نمیرسه ولی اگه پدرش در قید حیات اینارو بزنه به اسم دخترش برادرش نمیتونه کاری کنه 

ولی حتی اگه سر کارم بره حقوق پدرش میرسه بهش اگه ازدواج کنه دولت قطع میکنه

رقصنده در باد صدایم بزنید
بی بلا. شما  نینیتون پسره؟ منم دوست دارم این سری یه پسر بیارم،میخواستم ببینم کار خاصی کردین؟ ...

بله عزیزم

حقیقت ما به نیت دختر رفتیم جلو

دکترم رفتم که کمک کنه دختر دار بشیم.گفت راهی نیست و همش احتمالات..ماهم دیگه با سلام صلوات رفتیم جلو ولی خب لایق نبودیم.

💕

میگه چند تا خونه ارث رسیده  و حقوق پدرت به این میرسد کامل بخونید حتی اگر یک خونه به ایشان بر ...

فکر نکنم حالا حالا ها ازدواج کنه درسش طول میکشه... حداقل تا ۱۰ سال دیگه نه 

با ای حرفا منصرف شده دوستم  میگه پس نباید بیشتر از من سهم داشته باشه داداشش و نصف نصف کنن همه ...

ارث قانون داره و بایدی تو کارش نیست مگه اینکه در زمان تقسیم با هم توافق کنن

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست