2777
2789
عنوان

حقوق نزدیک ۱۰۰ میلیون یا ۵۰ میلیون برای یه دختر مناسبتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3895 بازدید | 212 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پسره وضعش خوبه و اینکه عروسشون اذیت میکرده دختره رو و نمیخواد بده به اونها

اصن هرچی..عروسشون اینو کتکم زده باشه ارث میرسه بهش.‌.ارث حق بچش..به دوستت بگو سهمش خودشو بگیره صداشم در نیاد..اینجور پولا خوردن نداره.‌.حالا داداشش میخاد رییس جمهور باشه اون پول حقشه

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
نه میترسه برادره شکایت کنه و بتونه اموال بگیره 

پس بگو بترسه چون برادرش خیلی راحت میتونه سهمشو بگیره چقد دوستت پروعه

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

خوب برادر حق دارد از اموال و اینکه دوستت داری ناحقی میکند و از گلوش پایین نمیرود مطمئن باش و بابت حقوق مگه خودش چیکاره میشود که بتواند ماهی ۲۰ تومن دراره. بهتر که نرود سرکار 😂😂😂😂

مگه میشه سر خود کاری بکنه باباش باید به اسمش بزنه اموالشو .مگه خود دختر میتونه بره اموال پدرشو بزنه به اسم خودش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
معلومه که میتونه و میگیره طبق کدوم قانونی تمام مال و اموال پدر به یه بچش میرسه؟ چقد خود خواهه واقع ...

عزیزم بعصی ادما حیف اسم برادره 

خیلی اذیتش کردن و از طرفی خودم پدره هم میخواد همه چی به دخترش برسه 

چه قدر زندگی دوستت غم انگیزه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اگه اینقدر پول داره مطمینن وکیل هم داره.اگه نداره بره وکیل بگیره.حقوق پدرش به علاوه یک سوم از دارایی بهش میرسه البته اگر فقط خودش و برادرش باشن.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
با پدره صحبت کرده و قبول کرده همرو بزنه به نام دختره 

بازم داداشش میتونه شکایت کنه پس بگیره یا دروغ میگه یا خیلی آدم فلانیه

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
یک میلیون از این پولو بده بره دفتر وکیل

به نکته ظریفی اشاره کردی😂😂😂

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.