2777
2789

بچه ها ، کسی از بادی میست های ویکتوریا استفاده کرده ، کدوم بوشو داشتین یا همونطور بادی لوشن ، الان میخواستم انلاین سفارش بدم قبلا داشتم ولی این بوهاش جدیده ،  نمیدونم بیاین کمکم کنید 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

ویکتوریا سکرت عشق منه💞

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویکتوریا سکرت عشق منه💞

عزیزم چیا داری بوهاشون چجوریه 😍

اوهوم‌منم دوستتت

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
چنده قیمتش بوش چطوره؟

قیمتش ۲۹۰ من میخرم بوش عالیه من چنتا شو داشتم راضیم موندگاری هم داره نسبتا عزیزم

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

بادی اسپلششو دارم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
قیمتش ۲۹۰ من میخرم بوش عالیه من چنتا شو داشتم راضیم موندگاری هم داره نسبتا عزیزم

عزیزم عکساشونو بزار یا مدلاشونو 

بگو بوهاشونو چجوری بودن 

الان میخوام بگیرم توی اف ۱۷۰ ایناس

بادی اسپلششو دارم

عزیزانم خب میدونم خیلیا دارن 

میگم عکسشو بزارید بوشو توضیح بدین 

عزیزم چیا داری بوهاشون چجوریه 😍 اوهوم‌منم دوستتت

من خودم عاشق pure seduction ام سه بار شارژش میکنم 

لاو اسپل

استادید لیلی  اکوا کیس 

بین این سه تا اکوا کیسو بیشتر دوس داشتم از اون دو تا دیگ زیاد استفاده نمیکنم

یاخدا ویکتوریا سرکت چجور ۲۹۰ پیداکردی؟؟؟؟

اصلش ۷۰۰ ب بالاس

ازکجاسفارش میدی من هرجامیرم میگه ندارم

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗
من خودم عاشق pure seduction ام سه بار شارژش میکنم  لاو اسپل استادید لیلی  اکوا کیس  ...

مرسی عزیزم اگر میتونی عکساشونم بزار عزیزم اگر میتونی

عزیزم عکساشونو بزار یا مدلاشونو  بگو بوهاشونو چجوری بودن  الان میخوام بگیرم توی اف ۱۷۰ ا ...

بوشون 😁چیجوری توضیح بدم خوشمزه ن بخصوص پورسداکشن

یاخدا ویکتوریا سرکت چجور ۲۹۰ پیداکردی؟؟؟؟ اصلش ۷۰۰ ب بالاس ازکجاسفارش میدی من هرجامیرم میگه ندارم

عزیزم موتن رو الان اف زده

از امارات میگیره بازم خوبه 

اصلیش ک نیست خیلی گرون در میاد همونطور ک میدونی