2777
2789
عنوان

غربالگری نزدیک بود بچمو بکشه

453 بازدید | 19 پست

سلام تابع تاپیک قبل که توی سونوگرافی غربالگری مرحله دوم بهم گفتن بچت مشکل قلبی داره 

گفته بودن باید سقط بشه ولی من احساسم میگفت اینطور نیست خیلی ناراحت شدم یک هفته خواب و خوراک نداشتم چون پنج ماهمه و نمیتونستم سقط کنم تکون میخورد لگد ریز میزد دلم آتیش میگرفت 

با استخاره قرآن و لطف خدا یه نفر یه جا رو معرفی کرد منم از شهرمون رفتم تهران اکو انجام دادم گفت بچت سالم سالمه 

انقد ک میگم راحت نبود خیییلی سخت گذشت 

فکر کنید بچتون توی دلتون تکون بخوره بعد شما و دکترا فکر سقط باشید...

خدابه  اون دکتر تهران هرچی میخاد بده

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از مشتریامم میگفت برای یه مشکلی یادم نیست چی بود بهم گفتن سقط کن من نکردم بچش صحیح و سالم بود

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

میفهممت من حتی واسه پسرم یه هفته قبل زایمان رفتم پیش دوتا متخصص برگشتن گفتن چرا سقط نکردیش چرا نگهش داشتی از کجا معلوم سالمه خدا نگذره ازشون اینقدر گریه کردم بچم الان ۴سالشه

یکی از مشتریامم میگفت برای یه مشکلی یادم نیست چی بود بهم گفتن سقط کن من نکردم بچش صحیح و سالم بود

اره بخدا من زار میزدم گفتم خدایا اگه سالمه یه نشونه بهم نشون بده یهو واسه اولین بار تکون خورد

میفهممت من حتی واسه پسرم یه هفته قبل زایمان رفتم پیش دوتا متخصص برگشتن گفتن چرا سقط نکردیش چرا نگهش ...

خدا نگذره واقعا شما شاید بیشتر درک کنی وقتی میگن سقط کن چطوری میشی

اخه زندس داره تکون میخوره

خدا نگذره واقعا شما شاید بیشتر درک کنی وقتی میگن سقط کن چطوری میشی اخه زندس داره تکون میخوره

من کلا از هفته ۹بهم گفتن سقط درصورتی که همه ازمایشا سالم بود اون روزش ۵تا دکتر مختلف رفتم فقط دکتر خودم که همیشه دعاش میکنم گفت به خدا توکل کن من نمیزارم سقط کنی من ابله مرغان گرفته بودم دیگه از همون روز تا روز زایمان ته دلمو خالی میکردن خدا خیلی مهربونه خیلی 

به خواهر شوهر من تا روز آخر بارداری گفتن بچت کوتولگی داره نانیسمه به دنیا اومد کاملا سالم الانم 3 سا ...

چطور سقط نکرد

من پدرشوهرم ازش نمیگذرم هی میگفت برو بندازش دور بجه معلول نمیخاییم

من کلا از هفته ۹بهم گفتن سقط درصورتی که همه ازمایشا سالم بود اون روزش ۵تا دکتر مختلف رفتم فقط دکتر خ ...

خدا خیییلی لطف داره