2777
2789
عنوان

خانمایی که جداشدن؟

393 بازدید | 38 پست

به نظرتون من اگه طلاق بگیرم کسی هست موقعیتش پیش میاد دوباره با من ازدواج کنه 32سالمه  یه پسر12دارم قیافم همه میگن خیلی خوشگلی اخلاقم خیلی با موقعیت ها خودمو وفق میدم ولی یه خورده تندم چون سختی خیلی کشیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی الان طلاق نگرفتی داری مشورت میگیری🤔🤔دختر خاله یه من گرفت با پسر ۵ ساله دور از جونه شما مثل سگ پشیمون شد شوهرش رفت یه زن گرفت مثل پروانه دور شوهر میچرخه .براشم یه دختر اورده مونده مشکلت چی باشه فکر نکن شوهر اول خوب نشد دومی گله باید زندگی رو ساخت

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
فقط میخوام بدونم شما براتون موقعیت بوده یا نه کسی نبوده خواستگارباشه

اخلاق تند رو کسی اعصابش نمیکشه الان همه تندن باید خودتو کنترل کنی چون همه چ مرد چ زن ب محبت و ارامش نیاز دارن ن پرخاش و بی مهری

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
اگه اهل خیانت نیست تحمل کن سخت میشه زندگی بعد جدایی دختر عموهام طلاق گرفتن پولدار و قشنگن سه ساله ...

میدونی اخه کارش یه شهر دیگه است من نمیدونم اونجا چکارمیکنه ولی هیزیش رو میدونم و خیلی بهم دروغ میگه همش قهریم انگار شوهر ندارم ماهی5روز میاد اونم همش بحث و دعواداریم