2777
2789

22سالمه

خودش متولد 69 هست .متأهله  16 15سالگی ازدواج کرد 

با اینکه همیشه میگه کاش عجله نمیکردم وصبرمیکردم دیرتر وبا آدم بهتر ازدواج میکردم اما داره غیرمستقیم بهم میگه موندی وفلان.

چند روزپیش بهم گفت تو هم جایی نمیری کسی ببینتتت اگه توشهرکوچیک بودی تا الان شوهرکرده بودی...زشته سنت بره بالامجردباشی بعدمردم میگن کسی نگرفتت

از اون ور داداشم گاهی تودعوا جدی جدی بهم میگه ترشیده.تو الان باید یکی دوتابچه داشتی 

بخدا ازسرفشار رفتاراشون گاهی به سرم میزنه اگ یکی اومد ک اخلاقشم خوب نبود باهاش ازدواج کنم بعدطلاق بگیرم دیگ راحت شم حداقل بگن یکی گرفتت...

خاله شوهرش امروز به خواهرم پیام دادگفت یه پسر توفامیل داریم 30  32 سالشه خوبه وفلان.... ولی از ی قوم دیگه ست.(پسره عربه مابختیاریم  لطفا سوتفاهم نشه نمیگم عربها خوب نیستن اما منو بابا وبرادرام ومامانم به هیج وجه قبول نمیکنن باکسی ک ازقوم دیگست ازدواج کنم دلیلشم اینه ک میترسیم خوب بافرهنگ و اینای هم کنارنیایم مشکل پیش بیاد)بعد خواهرم بهم گفت تو رو بهش معرفی کنم

میترسه دیگ شوهرنکنم ک راضیه با ی پسر از قوم دیگ ازدواج کنم!!!!!

در مقابل حرفا ورفتارای خواهرم چه جواب دندون شکنی بدم؟؟؟؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج خوبه ولی با ادم مناسبش توی هرسنیییییی

الکی ب حرف بقیه توجه نکن یگوشت در و یکی دروازه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بخدا من با این ک زندگی مو دوست دارم ولی همیشه غبطه زندگی خواهر مجردمو می خورم 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
اولن خواهره و احترامش واجبه دومن کاری به این کارا ندارم ولی موقعیتت افتاد برو الان دخترای سن بالارو ...

خاستگارندارم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

اصلا اصلا اصلا سنی نداری منم همین تو بودم همچین حرفایی می‌شنیدم ولی اصلا توجه نکردم هیچوقت حتی با داداشم چون گفت ترشیده سه ساله قهرم ؛ من الان ۲۹ سالمه و مجردم ماشاالله ماشاالله هزار بار ماشاالله هنوزم خاستگار هست مهم اینه چقدر رو خودت کار کنی و چقدر مورد پسند باشی تازه من خودم تایپیک زدم میخام تا ۳۵ مجرد بمونم بعدش برام خاستگار هست خیلی ها اومدن گفتن آره ما ۳۵ هستیم و هست ؛ به هیچ وجه به خاطر حرف یکی دیگ زندگی و آینده خودتو تباه نکن تو هم جای خاهرمی 

اولن خواهره و احترامش واجبه دومن کاری به این کارا ندارم ولی موقعیتت افتاد برو الان دخترای سن بالارو ...

😐😐😐😐😐😐😐😐طرز حرف زدنتون اصلا جالب نیس..متاسفم واسه طرز فکرتون..موفق باشین

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
خاستگارندارم

خدا بزرگه عزیزم میرسونه ولی بخاطر حرف اونا نگو هر کی شد میرم عشق قبل ازدواجم ولش کن فقط خاستگاری ک شرایط داشته باشه به قیافه هم هیچی نمیدن قیافه اصلن مهم نیس

اگه موقعت خوبی داری ازدواج کن بالاخره دختر باید ازدواج کنه دیگه

منم دوس دارم ازدواج کنم اماخاستگارندارم