2777
2789
عنوان

خواهرم داره غیرمستقیم بهم میگه ترشیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 50 پست
اولن خواهره و احترامش واجبه دومن کاری به این کارا ندارم ولی موقعیتت افتاد برو الان دخترای سن بالارو ...

کی گفته این حرفو ؟؟؟؟؟؟ این حرفا رو از کجاتون در میارید خدایی؟! یعنی من که ۲۹ هستم دیگه برام شوهر نیست ؟ حتی نباشه هم یه درصد برام مهم نیست بهتر از ازدواج با کسیه که بخام باهاش آسیب ببینم و شاد نباشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من برای زندگیم اهداف بزرگتری دارم درکنارش اگر فرد مناسبی بیاد خواستگاریم شاید ازدواج کنم 

وبگو مطمئنم ازدواج خوبی خواهم داشت 

تواین دور زمونه آخه کی تو ۱۵سالگی ازدواج میکنه قدیم اینجوری بود 

البته فک کنم تو روستاها و شهرای کوچیک هنوز اینجوریه

ولی در کل سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی تا به سرنوشت خواهرت دچار نشی که بعد ازدواج بگی کاش عجله نمیکردم

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
من فقط دارم چیزی ک میبینمو میگم عزیزم چرا بهت بر میخوره 

چیزی ک میبینیو میگی؟؟؟اینهمه تجاوز ب بچه هست تکرار میکنی؟؟اینهمه قتل هست تکرار میکنی؟؟اینهمه دزدی هست تکرار میکنی؟؟؟؟؟؟

خدا ب ادم عقل داده ک همه چیزو با عقل خودش سبک سنگین کنه نه چیزی ک توی جامعه هست

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
😐😐😐😐😐😐😐😐طرز حرف زدنتون اصلا جالب نیس..متاسفم واسه طرز فکرتون..موفق باشین

راستش منم ازحرفش خوشم نیومد

اما یجورایی راس میگه اطراف شمارو نمیدونم

اما اطراف من دختری ک سنش ب 25 بالابرسه میگن ترشیده ست وفلان  بیشتر دنبال دختر 18  20 هستن برا ازدواج   حتی اگ سن خود پسر یکم زیادباشه 

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

راستش منم ازحرفش خوشم نیومد اما یجورایی راس میگه اطراف شمارو نمیدونم اما اطراف من دختری ک سنش ب 25 ...

خب شاید منطقه شما اینجوری باشه والا الان دختر عمه من ۳۳ سالشه تازه قبلا ازدواج کرده و جدا شده و براش خاستگار هست 

راستش منم ازحرفش خوشم نیومد اما یجورایی راس میگه اطراف شمارو نمیدونم اما اطراف من دختری ک سنش ب 25 ...

خوب وقتی خودت اینجوری فکر میکنی لطفا انتظاری از اطرافیانت نداشته باش

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸