2777
2789
عنوان

خواهرم داره غیرمستقیم بهم میگه ترشیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واسه ازدواج سنت خیلی هم کمه. بیخود تحت تاثیر حرفای دیگران قرار نگیر. سعی کن واسه خودت استقلال داشته باشی از همه نظر.‌ به خواهرت هم شوخی شوخی بگو هرکی زیر ۲۵ سال ازدواج کنه خره 🤪  واقعیت هم همینه 😉

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
از دست کسی ناراحتی😅😅😅😂

اره واقعا از طرز تفکر ادمهایی مثل شماها ناراحتم

فک نکن هنر کردی عزیزم..منم خودم سن پایین ازدواج کردم..زندگیم خوبه ولی توی ۲۳سالگیم مشغول ی عالم داروخوردنم..سنی ک باید بدون دغدغه میبودم

من بالاتر از نظر شما گفتم ازدواج خوبه با ادم مناسبش توی هرسنی/ولی نه اینکه بگی شوهرنمیره.سن بالابره کسی نمیگیره

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
راستش منم ازحرفش خوشم نیومد اما یجورایی راس میگه اطراف شمارو نمیدونم اما اطراف من دختری ک سنش ب 25 ...

کی بفهمیم حرف مردم باد هواست؟؟؟؟؟؟باد مونده ک حرف مردم بمونه؟؟؟؟؟

عزیزمن همین مردم ی سردرد خودشون واسشون مهمتر از زندگی شماست

بازم زندگی وتفکر خودته..موفق باشی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
همچین گفتی سن بالا فک کردم۶۰سالته😒آشنای ما ۴۲سالشه چن وق پیش با ی پسر۳۹ساله مجرد ازدواج موفق کرد.تر ...

من خودمم می‌دونم حرفم فقط کنایه به حرف اون دختر بود من خودمم زیاد داریم از این موارد دختر عمه من ۳۳ سالشه جدا شده بخدا پسر التماسش میکرد برای ازدواج قبول نکرد 

خوب وقتی خودت اینجوری فکر میکنی لطفا انتظاری از اطرافیانت نداشته باش

من اینجوری فکرنمیکنم.چیزی ک اطرافمو میبینمو گفتم.  با اینکه منطقه ما اینجوریه  اما تودلم به خداوند امید دارم ک اگ 40 سالمم شد ی ادم مناسب پیدامیشه برام

اما ازطرفی بخاطر رفتارا وحرفای خانوادم گاهی میگم اگ ادم بدی اومدخاستگاری قبول کنم.

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

من خودمم می‌دونم حرفم فقط کنایه به حرف اون دختر بود من خودمم زیاد داریم از این موارد دختر عمه من ۳۳ ...

منم این طرز فکر اطرافیانم آزارم میده خودم۲۱ هستم.ترجیح میدم با ترکیب عشق وعقل ازدواج کنم تااین ک زود ازدواج کنم صرفا برای اینک چندتا ناقص العقل نگن ترشید

من اینجوری فکرنمیکنم.چیزی ک اطرافمو میبینمو گفتم.  با اینکه منطقه ما اینجوریه  اما تودلم ب ...

طلاق بگیری بعدش حرف مردم نیس؟؟نگاه وحرفای بقیه ک میترسن شوهرشونو بدزدی چی نیس؟؟؟بچه نباش عزیز

کی بفهمیم حرف مردم باد هواست؟؟؟؟؟؟باد مونده ک حرف مردم بمونه؟؟؟؟؟ عزیزمن همین مردم ی سردرد خودشون و ...

حرف مردم به کنار.تیکه کنایه های خانوادم منومیرنجونه...

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

من اینجوری فکرنمیکنم.چیزی ک اطرافمو میبینمو گفتم.  با اینکه منطقه ما اینجوریه  اما تودلم ب ...

اگر اینکارو کردی بدون 

یک عمر زندگی و جوونیت و بهترین دوران زندگیت نابود میشه به خاطر اینکه اطرافیانت اینطوری فکر میکنن 

اصلا توجه نکن سعی کن خودتو با درسی کاری مشغول کنی و خیلی به خدا توکل کن

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
حرف مردم به کنار.تیکه کنایه های خانوادم منومیرنجونه...

عزیزم شما میخوای ازدواج کنی واگه ادم اشتباهی بود طلاق بگیری ک راحت بشی درست؟؟؟همون موقع اگه ابجیت فککرد داری مخ شوهرشو میزنی وعشوه میای واسش چی؟؟؟بالاتر گفتم بچه نباش

منم این طرز فکر اطرافیانم آزارم میده خودم۲۱ هستم.ترجیح میدم با ترکیب عشق وعقل ازدواج کنم تااین ک زود ...

دمت گررررم ولی من اکه به جای تو بودن تا ۲۵ اصلا به ازدواج فکر هم نمی‌کردم دکتر هلاکویی میگه سن مناسب ازدواج ۲۵ تا ۳۵ سال و به قول تو ترکیبی از عشق و عقل ؛ زندگیتو بکن عشق کن