2777
2789
عنوان

شده شاهد بدبختی کسایی باشین که اذیتتون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

دقیقا تهمت. آزار فیزیکی. پشت سرش حرف زدن. ابرو ریختن...یعنی تک تک کارهایی رو که با من کرد همسرش باهاش کرد

عین یک مریض روانی رفتار میکرد با من

دیگه چند وقت بود می‌گفتم این بشر سادیسم داره

همسرش دقییییقا مشکل روانی حاد داره راه نجاتم نداره

اینقددددررر این اتفاق افتاده هااا ، حتی اگه کسی واسم بد خواسته پشتم حرف زده دلمو فقط با یه جمله شکونده اینقدددررر قشششنگگگ تقاص پس داده اینقدر دقیقِ دقیقیییقققق همون اوضاع براش پیش اومده که همیشه خودم یه ترسی دارم میگم خدایا منو به حال خودم وا مگذار که با یه کلمه ناخواسته کسیو برنجونمو اینجوری تقاص پس بدم ، اگرن بروبچ میگن که طرف ظالمه و سالمه و داره پیشرفت میکنه واسه اینه که خدا طرفو میبره بالا بالا بالااااا و زمین خوردنش محکم تر میشه ... هیچوقت خودم با کسی وارد جنگو جدال نمیشم چون میدونم خدای من بهترین مدافعمه

همون که نه ، ولی همینجوری الکی گفت جدا شیم بدون دلیل مشخص ، مهریه مو نداد ، طلاهامو به زور توی دستم قیچی کرد برد، اومد دادگاه گفت بیارین دست رو قرآن میذارم که من نبرده م خودش برده فروخته برا خودش 😐😐😐، همه مال و اموالش رو به اسم این و اون کرد که بگه هیچی ندارم ، کلی مدرک تهیه کرد براش قبل از اینکه دادخواست طلاق بده. خییییلی اذیتم کرد ،بعپ این آقا ادعای مسلمونیش میشه نماز میخونه روزه میگیره و ... گفتم مهریه م و طلاهام حرومت باشه انشاءالله خیر نبینی ازشون.

پرادوش به جونش بسته بود یعنی نون نبود بخوره کاری به اون نداشت. یک سال نگذشته به جایی رسید که مجبور شد پرادوشو بفروشه.

دیگه بماند توی زندگی چقدر با خودش و خونواده ش خوب بودم. الانم همشون دوسم دارن. خونواده ش فامیلاش ، توی روستا بودیم مردم اونجا هم هر جا ببیننم حتی اگه من ندیده باشمشون میدون میان پیشم. چون همشون میدونن من بی گناه بودم و هستم . و خدا رو شکر که پیش خدا در مقابل اون ... پرونده م پاک پاکه.

الانم نه تنها اجازه نمی‌ده بچه مو گاهی بیارم پیش خودم ، حتی اجازه نمی‌ده تلفنی باهاش حرف بزنم یا از طریق خونواده ش ازش خبر داشته باشم. شکایت کرده م ازش.

ازدواج کرده ، از اون طرف آرامش نداره ، سر من خالی می‌کنه از طریق بچه م

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃