2777
2789
عنوان

بالا بودن ریسک سندروم داون به علت بتای بالا در غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 24232 بازدید | 127 پست
نگران نباش عزیزم انشاءالله که سالمه. دکتر چی گفت؟ گفت سل فری بدید یا صبر کنید تا غربالگری دوم؟ هر چی ...

فدات شم عزیزم ممنون گفت غربالگری دوم باید بدم هفته ۱۵ 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم. نه هنوز به دنیا نیومده اگه خدا بخواد اوایل مهر به دنیا میاد. حال روز خیلی بدیه درکت م ...

عزیزم ممنونم از اینکه برام دعا کردی ، خداروشکر منم اومدم و اینجا نوشتم آزمایشم همه چیش خوب بود به لطف خدا.

ان شاءالله نی نی هامونو سالم و سلامت بغل بگیریم همه مون 

عزیزم ممنونم از اینکه برام دعا کردی ، خداروشکر منم اومدم و اینجا نوشتم آزمایشم همه چیش خوب بود به لط ...

خدارو هزار مرتبه شکر. ان‌شاءالله به حق الله که نی نی هامون سالمه و سلامت دنیا میان

خدارو هزار مرتبه شکر. ان‌شاءالله به حق الله که نی نی هامون سالمه و سلامت دنیا میان

سلام عزیزم خوبین

من آزمایش غربالگری اول دادم بتام عدد مام ۵.۵ بود که خیلی بالا بود دکتر برام سلفری نوشت امروز دادم

این بتایِ بالا بخاطر چیه شما میدونید؟

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
سلام عزیزم خوبین من آزمایش غربالگری اول دادم بتام عدد مام ۵.۵ بود که خیلی بالا بود دکتر برام سلفری ...

عزیزم مال منم اندازه مال شماست اگر انشالله بچه سالم باشه خصوصیات فیزیولوژیک خود مادره مثلا جفت پر کاره یا ژنتیکی اینمدلیه احتیاج به پیگیری نداره… 

ریسکتون رو چند زده عزیزم و چند سالتونه؟

عزیزم مال منم اندازه مال شماست اگر انشالله بچه سالم باشه خصوصیات فیزیولوژیک خود مادره مثلا جفت پر کا ...

میتونم عکسشو بفرستم خصوصی براتون؟

من فشار شریان های رحمم بالاست و خونرسانیم خیلی خوب نیست روزی یدونه آسپریم میخورم اما دکترم گفت عدد بتا ربطی به این موضوع نداره

ریسک سندروم دان و تریزومی منفی زده

ان تی هم ۱.۰۴ هست

عدد papp-a 7.10 عدد مام ۲.۵۳

عدد فری بتا ۲۶۸.۰۰ عدد مام ۵.۷۵

عزیزم مال منم اندازه مال شماست اگر انشالله بچه سالم باشه خصوصیات فیزیولوژیک خود مادره مثلا جفت پر کا ...

ریسک نمیدونم کدوم قسمت زده اگه راهنماییم کنید یا براتون عکس بفرستم

من ۳۲ سالمه بچه دوممه الان ۱۳ هفته و ۴ روز هستم

میتونم عکسشو بفرستم خصوصی براتون؟ من فشار شریان های رحمم بالاست و خونرسانیم خیلی خوب نیست روزی یدون ...

عزیزم خدا رو شکر که ریسکتون رو منفی زده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
مال من متاسفانه ریسک بالا زده البته سنم ۳۹ ساله 

سونو کامل نرمال بود. Nt 1.88  

وای ازمایش خونم بتا بالا بود  و ریسک سندروم داون ۱ به ۸ زده برام😭😭😭 سه هفته ست که آروم و قرار ندارم خواهش میکنم برام دعا کنید این بچه سالم باشه سه روز دیگه وقت آمنیو سنتز دارم….

عزیزم خدا رو شکر که ریسکتون رو منفی زده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 مال من متاسفانه ریسک بالا زده البته سنم ...

الهی به حق این ماه و روزهای عزیز همه مادرا بچه هاشون سالم باشه واقعا درک میکنم تو چه شرایطی هستین

خودم از دیروز تا حالا اشکم بند نمیاد 

فقط میخوام به یکی گیر بدم دعوا کنم

الهی به حق این ماه و روزهای عزیز همه مادرا بچه هاشون سالم باشه واقعا درک میکنم تو چه شرایطی هستین خ ...

نه عزیززززم گریه چرا

وقتی ریسک نداری چرا ناراحتی

برا من چون هم سنم بالاست هم اینکه pappa زیر یک هست ریسک بالازده …

برا من از هر ۸ خانوم با شرایط من یکیشون بچه ش مشکل داره😭😭😭😭 از هفته ۱۱ تا الان که رفتم تو هفته ۱۵ نه میتونم با بچه م ارتباط بگیرم نه میتونم زندگی کنم نه آرامش دارم …. خیلی سخته خیلی…. 

بچه اولم هم هست خیلی دل بسته م بهش الان همه پدر مادر هامون برا دنیا آمدنش برنامه ریزی میکنن و من اشک میریزم😭😭😭😭

نه عزیززززم گریه چرا وقتی ریسک نداری چرا ناراحتی برا من چون هم سنم بالاست هم اینکه pappa زیر یک هس ...

عزیزدلم ان شاءاله آمنیو میدید جوابش میاد و بچتون سالمه سالم هست

از امام سجاد بخواید روز ولادتشونه ان شاءاله صحیح و سلامت بغلش میکنید