2777
2789
عنوان

بالا بودن ریسک سندروم داون به علت بتای بالا در غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 24248 بازدید | 127 پست
سلام عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و کامل برام توضیح دادی کلی از نگرانیم کم شد,اتفاقا منم کرجم, اولش رفتم ...

به آزمایشگاهی که رفتی فک نکنم زیاد مرتبط باشه شگرد جدیدی هست که جدیدا خیلی خیلی زیاد شده و مادرا رو به خاطر دستگاه هایی که وارد کردن میفرستن سل فری البته یه آزمایشگاه میگفت سنت بالای 33 باشه الکی میگن برو سل فری . نمیدونم شما چند سالتونه؟ یکه هم میگفت دستگاه های غربالگری جدیدا به علت تحریم ها کالیبره نیست و خیلی خطا میده و اکثرا همه رو میزنن های ریسک. خلاصه همین آزمایش رو میدی خیالت راحت میشه بهترین آزمایش رو انجام دادی. درسته گرونه من 3680 دادم و بیمه تکمیلی حدود 900 تومنش رو داد ولی خوب آدم وقتی سلامتی بچش پیش میاد شده قرض میکنه.... راستی دکتر شما پیشنهاد انجام آمینو سنتز رو نداد؟ من خودم دوست داشتم آمینو سنتز بدم ولی همسرم نذاشت گفت نمیذارم شکمت رو تو این کرونا و این وضعیت اصلا سوراخ کنن. آخه دکترم گفت اگه دور از جون سل فری مشکل پیدا کنه میگن باید بری آمینو منم گفتم چه کاریه دق میکنم تا اون زمان از اول میرم آمینو سنتز که همسرم گفت نه فقط سلفری بده و مطمئنم میگه چیزی نیست. خداروشکر که چیزی نبود و انشاءالله برای شما هم منفی هست و نی نی کاملا سالمه منم چشم رو چشمم برای خوت و نی نی صلوات میفرستم و دعا میکنم. 

عزیزم نمیگم نگران نباش چون حال تو رو داشتم و خودم از شما بدتر بودم ولی آزمایش میدی و میبینی بی دلیل ...

سلام عزیزم امروز جواب سلفریم اومد,حرفای شما تو روزای سختم نور امید به قلبم تابوند و تحمل کردم امروز جوابش اومد سالم بود شکر خدا,خیلی برات دعا کردم کلی گشتم تا پیداتون کنم امیدوارم که هر جا هستین سالم و سلامت باشین,دعا کنین که از این به بعد مشکلی براش پیش نیاد,نگن چون بتام بالاست یه مشکلی داره و....در پناه خدای بزرگ باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امروز جواب سلفریم اومد,حرفای شما تو روزای سختم نور امید به قلبم تابوند و تحمل کردم امروز ...

عزیزممممم خیلی خیلی خوشحال شدم و خوب کردی که بهم خبر دادی واقعا منتظر بودم خبر سلامتی نی نی رو بهم بدی. اصلا نگران بتا بالا نباش فقط به پهلو چپ بخواب که خون رسانی به جنین بهتر باشه و مصرف نمک رو کم کن وفشار خونت رو کنترل کن. مطمئن باش چیزی نیست انشاءالله تا 9ماه و 9روز به سلامتی همه چی خوب پیش میره و نی نی تو صحیح و سالم بغل میگیری. هزاران بار شکر خدااااااا 

سلام عزیزم امروز جواب سلفریم اومد,حرفای شما تو روزای سختم نور امید به قلبم تابوند و تحمل کردم امروز ...

عزیزم حالا کجا رفتی برای سلفری؟قیمتش چقدر شد؟ جنسیت رو هم زد؟ اینا رو میپرسم برای مادرای بعدی اگه خدایی نکرده کسی مشکلی داشت به این شکل بخونه و درست تصمیم بگیره

عزیزم حالا کجا رفتی برای سلفری؟قیمتش چقدر شد؟ جنسیت رو هم زد؟ اینا رو میپرسم برای مادرای بعدی اگه خد ...

سلام عزیزم من کرجم, پارس ژنوم رفتم میگن مرجعش آزمایشگاه نیلو تهران,خیلی خوب بود به نظرم,قیمتش ۳ میلیون و ۷۰۰ شد,۱۱ روزه بهم گفتن البته زنگ زدن گفتن تا جواب کتبیش بیاد ۳ روز طول میکشه ولی زنگ زدیم بهتون بگیم که بچه تون سالمه و جنسیتشم پسره که از نگرانی در بیایین,جواب کتبیشم ۳ روز دیگه گرفتم خیلی خیلی خوشحالم,روز تولد امام رضا گریه م گرفت گفتم یا امام رضا به حق جوادت از خدا بچه مو سالم و صالح تو برام بخواه,باورت میشه الان ۱۶ هفتمه ولی بچه انقد تکون خورد تو شکمم انگار فهمید که ناراحتم,صبحش خبر سلامتیش رو بهم گفتن,شکرت خدااااا,نذر کردم اسمشو بزارم امیر علی ولی چون اسم باباش علی هستش همه میگن خوب نیست نمیدونم چیکار کنم همسرمم چیزی نمیگه,میگه هر چی خودت انتخاب کنی همونو میزاریم,دعا کنین در حقم من خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد,تازه همه ی سختیا در قبال ناراحتی یه لحظه ی بچه م هیچی نیست من میمیرم اگه بچه م چیزیش بشه

سلام عزیزم من کرجم, پارس ژنوم رفتم میگن مرجعش آزمایشگاه نیلو تهران,خیلی خوب بود به نظرم,قیمتش ۳ میلی ...

عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر که سالمه و انشاالله صحیح و شالم و به موقع هم دنیا میاد. توکلت به خدا باشه. اسم امیرعلی خیلی خوشگله اصلا به حرف دیگران اهمیت نده اصلا حق خودته اسم انتخاب کنی اصلا نظر کسی رو نمرس نن خوارم شوهرش علی هست پسرش رو گذاشت انیر علی تازه بابای شوهرشم اسمش علی داشت اصلا ملاک نیست ‌. اونی که نذر کردی با دل قرص بذار.انشاالله همه چی خوب پیش میره نگران نباش منم فکرو خیال زیاد دارم ولی با قرآن خوندن و نذر و نیاز و توکل بر خدا خودمو آروم میکنم.بازم خداروشکر که سالمه 

عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر که سالمه و انشاالله صحیح و شالم و به موقع هم دنیا میاد. توکلت به خدا باشه ...

مرسی عزیزم راستی منم کرجم ولی دکتری نمی شناسم که سزارین اختیاری انجام بده البته انجام میدنا ولی میگن بدون بیمه که برام سخت میشه شما دکتری میشناسین که یه بهونه ی الکی  برام بنویسه مثلا لگنم کوچکه یا هرچی که بتونم از بیمه مم استفاده کنم

مرسی عزیزم راستی منم کرجم ولی دکتری نمی شناسم که سزارین اختیاری انجام بده البته انجام میدنا ولی میگن ...

عزیزم من فقط زنوزی رو میشناسم اونم اون روز که مطب بودم میگفت باید دلیل داشته باشه بازم زنگ بزن از منشی بپرس 02634427142

سلام استارتر ، هنوز میای سایت عزیزم؟ اگه هستی توروخدا بیا مارو از احوال خودت آگاه کن و بگو چی شد ؟ زایمان کردی ؟ بچه ت سالمه ان شاءالله؟

من الان تو حال و روز اول تاپیک شمام و پریشونم ، بتای ۱۳۸ و سندروم داون اسکرین پوزیتیو 😔 یعنی میشه منم بیام اعلام کنم بچه م سالم بود آزمایش نیفتیش ؟ میمیرم که تا وقتی جوابش بیاد....

سلام استارتر ، هنوز میای سایت عزیزم؟ اگه هستی توروخدا بیا مارو از احوال خودت آگاه کن و بگو چی شد ؟ ز ...

سلام عزیز دلم. نه هنوز به دنیا نیومده اگه خدا بخواد اوایل مهر به دنیا میاد. حال روز خیلی بدیه درکت میکنم ولی توکل کن بر خدا انشاءالله به حق 5تن آل ابا چیزی نیست اصلا نگران نباش. چرا نمیشه ان‌شاءالله با توکل به خدا میای میگی جواب آزمایشم همه چی خوب بوده شکر خدا. میدونم سخته ولی استرس‌ رو از خودت دور کن و فقط از خدا بخواه که همه چی خوب پیش بره خدا ارحم الراحمین. منم دعا میکنم که ان‌شاءالله نی نی تو دلیت سالمه. صلوات زیاد بفرست تا آروم شی. 

سلام عزیزم نه هنوز تقریبا اوایل مهر به دنیا میاد. توکل بر خدا 

منم سونو دادم نرمال بود اما آزمایش غربالگریم نامشخص اومد 

باید دوباره آزمایش بدم خیلی نگرانم 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

منم سونو دادم نرمال بود اما آزمایش غربالگریم نامشخص اومد  باید دوباره آزمایش بدم خیلی نگرانم&n ...

نگران نباش عزیزم انشاءالله که سالمه. دکتر چی گفت؟ گفت سل فری بدید یا صبر کنید تا غربالگری دوم؟ هر چی دکتر گفت انجام بدید. اصلا نگران نباشید الان اکثر غربالگری ها رو این َطور میزنن انشاءالله که سالمه سالمه نگران نباش