2777
2789

سلام دوستان ببخشید من سونو ان تی و ان بی نرمال بود ولی در آزمایش به علت بتای بالا که ۴برابری بود ریسکم شده ۱به ۴۱ و آزمایش سلفری دادم.سنم ۳۳ و ۹ماهه. کسی بوده این مشکل داشته باشه.الان همش با خودم میگم خدا کنه منفی باشه و منفی واقعی باشه.بعد میگم خدایا نکنه بتام بالاست سل فری منفی هم شد ولی خدایی نکرده چیزی باشه که بتام بالا شده... کسی هست بتا و ریسک بالا بوده و با آمینو و سلفری منفی زایمان کرده باشه؟بهم بگه انشاالله مشکلی برا بچه نبوده و سالم سالم بوده... خیلی ترسیدم و نگران انشاالله همه مادران به سلامتی نوزاد سالم بغل بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااا نترس ...یعنی این روزا ۷۰درصد باردارا براشون ریسک میزنن چهار نفراطرافم باردارن چهارتاشم ریسک زدن ...حتی واسه خودمم ریسک زدن سلفری دادم خوب بود جوابش صد در صد عزیزم نگران نباش ...بچمم یک ماهشه الان کنارمه سالمم سالمم

ان شاالله

عزیزم من اطلاع ندارم اومدم بگم ۷ تا حمد بخون برای ارامشت

چون هیییییچ چیز بهتر از ارامش برای بچه نیست

استرس عوارض داره برای بچه گلم

یه صدقه هم بزار و نذری بکن نه ۵ تومن ده تومن بیشتر بزار ان شاالله مشکلی نباشه