2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میاید لطفا؟!!

42 بازدید | 17 پست
سلام.من تا حالا واسه جلوگیری قرص مصرف نکردم بهم نخندینا ولی بلد نیستم کی و چه جوری باید بخورم.میشه بهم بگید؟!واینکه چه قرصی خوب و عوارضش کمتره؟!
عزیزم من خودم قرص اصلا قرص بهم نخورد.خیلى ورم مى کردم.و چاق شدم.مواظب باش درگیر عوارضش نشى ولى خیلى ها هم مى خورن و مشکلى ندارن
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببینی چه قرصی بهت میسازه ایرانی که اصلا اعتمادی بهشون نیست من قبلا سیپروترون کامپوند میخوردم واسه جلوگیری اصلا عوارض نداشت برام و خیالم هم از بابت بارداری راحت بود ولی چند سال پیش بود شاید الان اون قبلیه نباشه..قیمتش هم مناسب بود
از روز 5 ام پری باید بخوری تا اخر بسته بعدش یک هفته نمیخوری و دوباره بسته بعدی ماه اول مصرفم باید پیشگیری دیگه ای داشته باشی از ماه دوم قرص اثر میکنه
خدایا شکرت که پسر آسمونی منو برگردوندی خوش اومدی عسلم تولدت مبارک
تو شیردهی به سرم زد قرص بخورمو به دکترم گفتم و واسم مخصوص شیردهی داد ولی اصلا نخوردمش حالل که پسرمو از شیر گرفتم خواستم قرصم امتحان کنم و دکتر نرفتم گفتم از شماها که باتجربه اید کمک بگیرم که چه قرصی خوبه