دلم میخواد بمیرم ولی نبینم بچم به خودش میپیچه😭😭😭با اینکه هیچی نمیخورم، پشت هر غذایی هم عرق نعناع و رازیانه میخورم،کلی مراعات میکنم ولی بچم طفلی ضعف رفت از گریه😭
میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببر دکتربیچاره بچه رو قطره میده اروم میشه حتی در حد دوسه قطره عرق نعناهم میتونی بدی بهش تا ۴ ماه بازوبسته میشه بادمیده بیرون .اگه بازادامه داشت شیرخشک بده با شیشیه شیرمخصوص ضدکولیک
به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
دور دور اصلا..به جاری ام به دور دور عادت کرده بود فقط تو ماشین خوابش میبرد. خیلی اذیتشون میکرد
دخترمن عادت نکردولی دیگ نمیدونم
کاربری پنجممه.شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀 ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨